8 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii au confirmat

Alb-albastrii au confirmat

Universitatea – FCM Tirgoviste 4-0


• Au marcat: Orac ‘3, A. Piturca ‘8, Saceanu ’27, A. Ionescu ’30.


• Stadion: Ion Oblemenco, spectatori: 1.000.


• Universitatea: Bornescu – Ciuca, Stoica, Mitchell, Velcovici – A. Ionescu, D. Mihai, Stinga, Saceanu – D. Orac, A. Piturca. Au mai jucat: Fritea, Patrascu, Dina, Craciunescu, Clitnovici, Dananae, Argintaru, Lung jr. Antrenor: Ovidiu Stinga.


• FCM Tirgoviste: Dumitrescu – Ciolca, Ţarmure, R. Ciobanu, Necatu – Zidaroiu, Jecu, Balasa, Godinac – Dobre, Gae. Au mai jucat: Nita, Pastin, Tirca, Bundean, Boros, Tanasescu. Antrenor: Ivo Sasjh.


• Au arbitrat: L. Rizea – D. Mitruti, I. Chirea


Ultima confruntare fara miza sustinuta de Universitatea in campania premergatoare Diviziei B i-a regasit pe elevii lui Ovidiu Stinga intr-o lumina pozitiva. Victoria categorica obtinuta de favoriti a venit pe fondul unei prestatii foarte bune, in prima repriza, dar si datorita adversarului care nu a jucat nimic si nu a facut altceva decit sa incaseze gol dupa gol.


Partida a avut un inceput fulminant, in care alb-albastrii, motivati si de infringerea usturatoare de la Giurgiu, au zburdat pe teren si au reusit sa deschida scorul foarte rapid, ultima achizitie, Daniel Orac, surprinzind apararea oaspetilor, care privea uimita la cei patru stilpi ai nocturnei. Dupa prima palma primita, rivala Universitatii a intors si celalalt obraz la numai cinci minute, cind Alex Piturca a spart gheata, inscriind pentru doi la zero. Universitatea a continuat recitalul, acelasi Orac fiind principalul vinovat de panica celor din Tirgoviste, care, buimaciti de rapiditatea evenimentelor, au facut cu greu fata cerintelor. In delirul celor o mie de suporteri din tribune, Robert Saceanu si Andrei Ionescu au iesit in evidenta, marcind pentru o diferenta usturatoare, conforma cu realitatea. Oaspetii au avut si ei sansa de a scutura plasa lui Bornescu, insa Gae nu a fost capabil sa nimereasca spatiul portii din penalti, transversala dovedindu-se prea mare pentru atacantul alb-rosu.


In partea a doua a intilnirii, alb-albastrii, luati de val, au incercat sa puncteze si la capitolul spectacol, pasele cu calciiul si restul floricelelor au cules aplauzele, insa finalizarea nu a mai fost aceeasi. Dina si restul fotbalistilor intrati dupa pauza au intretinut atmosfera, dar adversarul nu a mai fost la fel de vulnerabil in defensiva, ba, mai mult, au iesit firav la joc, dar nu au suparat pe nimeni. Fluierul final avea sa consemneze victoria categorica a Universitatii si sa lanseze o intrebare fireasca: promovam?

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

2 COMENTARII