13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal il vrea pe Mircea Ilie

FC Caracal il vrea pe Mircea Ilie

Divizionara B din „Orasul Minunilor“ isi incheie astazi seria meciurilor de verificare premergatoare sezonului care incepe simbata viitoare, intilnind, la Caracal, formatia Oltul Slatina. Caracalenii au jucat meciul tur cu Oltul, joi, la Slatina, partida fiind cistigata de elevii lui Ungureanu cu 2-1, golurile invingatorilor apartinind lui Stroescu si Gagiu. FC Caracal a inceput cu: Zdrinca – Militaru, Nauiu, Vodita – Mosteanu, Chirita, Scinteie, Rada, S. Popescu – Beldeanu II – Mazilu. Pe parcursul meciului, Nae Ungureanu a folosit toti jucatorii din lot.


Ungureanu: „Intram in saptamina patimilor!“


Antrenorul principal al caracalenilor a afirmat ca lotul este aproape definitivat, chiar si formatia de baza, cea folosita la ultimele meciuri amicale. Ungureanu: „Pot spune ca sint multumit de lot, dar pina la un anumit punct, ca sa zic asa. La ora acestui dialog, suferim la capitolul atacanti. Am insa sperante ca in zilele urmatoare ar putea sa se rezolve aceasta problema. Daca raminem cu cei doi atacanti de acum (Baia si Stroescu – n.r.), lucrurile nu vor fi in regula. Dupa amicalul de miine (astazi – n.r.) cu Oltul Slatina, va fi o zi libera (duminica), apoi intram in linie dreapta, in saptamina patimilor!“. Reamintim ca, in prima etapa, FC Caracal primeste vizita echipei Dinamo II, iar in etapa a doua va juca pe „Ion Oblemenco“, cu Universitatea.


Despre noul contract de antrenor, pentru acest sezon 2005/2006, Ungureanu a spus: „Am avut o discutie cu dl. George Ilinca, ne-am inteles in principiu asupra problemelor contractuale, dar inca n-am semnat nimic. Obiectivul acestei editii de campionat se subintelege: mentinerea in Divizia B. Eu nu pot sa cer jucatorilor actuali de la FC Caracal sa joace ca si fotbalistul Ungureanu, cum ziceti, ci vreau ca ei sa evolueze la valoarea lor. Zic asta pentru ca unii au valoare si este pacat sa se piarda“.


Nitulescu: „Stroescu face figuratie!“


Presedintele executiv al caracalenilor, Jean Nitulescu, a confirmat interesul celor de la FC Caracal pentru un atacant, cel vizat fiind Mircea Ilie, disponibilizat de Emil Sandoi din lotul echipei Pandurii: „Intr-adevar, la capitolul atacanti sintem deficitari, adica antrenorul Ungureanu are dreptate solicitindu-ne intariri. Cei trei atacanti din lot, Stroescu, Baia si Mazilu, sint, de fapt, doar doi, Mazilu pretindu-se mai in spatele atacantilor. Ne-a dezamagit Stroescu, cel in care ne-am pus unele sperante. De cind a fost plimbat pe la Universitatea Craiova i s-a urcat fotbalul la cap, cum zicem noi. Ca atacant, are un randament foarte slab. A facut figuratie! Il critic pe buna dreptate, deoarece nu mai joaca nimic de cind a fost la Craiova. Ne intereseaza acum Mircea Ilie, el stie de intentia noastra, dar de citeva zile nu reusim sa-l mai gasim, nu raspunde la telefon, nimeni nu stie pe unde este plecat. A fost pe la Onesti, iar acum s-ar parea ca ar fi in Republica Moldova. Nu renuntam, continuam cautarile. Sa speram ca vom finaliza pe ultima suta de metri ceva“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS