11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportStelistii au invocat ghinionul

Stelistii au invocat ghinionul

In ciuda remizei inregistrate in meciul de miercuri, Oleg Protasov a spus ca echipa sa are in continuare sanse de calificare in grupele Ligii Campionilor. Stelistii spera sa se impuna in partida de la Trondheim, sustinind ca sint mult mai valorosi decit fotbalistii norvegieni.


Oleg Protasov: „Echipa mea a jucat un fotbal bun. A ajuns de foarte multe ori la poarta, a avut foarte multe ocazii, dar din pacate am marcat doar o singura data. Intr-un meci de asemenea nivel, se pare ca nu este de ajuns doar un gol. Rosenborg a avut o singura ocazie si a reusit sa marcheze. Putem spune ca am avut ghinion. Insa, legea in fotbal este ca atunci cind nu inscrii, poti sa primesti gol. Cred ca nu s-a jucat calificarea, mai este meciul de la Trondheim. O sa mergem sa jucam fotbalul pe care-l stim si cred ca avem sanse sa ne calificam“.


Victoras Iacob: „Sint putin socat, inca nu-mi revin, n-am cuvinte. Mergem si ne calificam acolo. Dupa joc, nu au fost mai buni decit Shelbourne, dar daca luam rezultatul…. Am avut ghinion suta la suta. Trebuia sa fie cel putin 3-0 la pauza, dar acesta este fotbalul. Am incercat si cred ca am reusit sa nu-i subestimam. Poate daca jucam cu Manchester United altele erau datele, dar am jucat cu Rosenborg. As da trei campionate pe o calificare in grupele Ligii Campionilor. Este visul oricarui fotbalist“.


Daniel Oprita: „Sint suparat. Calificarea trebuia sa fie deja a noastra dupa numarul ocaziilor. Mergem la Trondheim sa cistigam. Fotbalul nu este intotdeauna drept. Aveam o sansa buna, insa oricum se joaca de la egal la egal. Am asteptat mult aceasta ocazie si nu trebuie sa ne batem joc de sansa noastra. Nu i-am tratat de sus, ne gindeam ca va fi greu, pentru ca Rosenborg este o echipa buna“.


Gabriel Bostina: „Am primit numai goluri ciudate in cupele europene. Si la 4-0 tot era nedrept scorul. Au fost destul de norocosi. Nu mi s-au parut nici buni nici rai, dar am fost peste ei la toate capitolele. Este timpul sa marcam si in deplasare. Este o sansa cu care te intilnesti o data la zece ani“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS