13.1 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPetrolul Ticleni a furnizat surpriza

Petrolul Ticleni a furnizat surpriza

Faza cu numarul trei a Cupei României, editia 2005/2006, a consemnat esecurile in lant a divizionarelor C din Craiova. Capul de afis trebuia sa fie tinut de partida de la „Depou“, unde Stiinta CFR ar fi trebuit sa dea piept cu concitadina FC Petrom Chimia, insa „ceferistii“ au renuntat la competitie, iar adversara a cistigat la „masa verde“.


„Satelitul“ Universitatii, Primavara, a avut viata grea pe malul Dunarii, elevii lui George Bita fiind intrecuti, cu 3-2, de CS Progresul Corabia.


O surpriza neplacuta a fost bifata de Armata Craiova, care a cedat cu 3-1, in deplasare, in fata celor de la Petrolul Ticleni, care au retrogradat din Divizia C. Insuccesul „militarilor“ l-a determinat pe antrenorul Mugurel Gusatu sa promita un cantonament nu tocmai usor, acesta opinind ca mai este mult de munca pina cind elevii sai vor intra in normal cu pregatirea fizica.


Minerul Matasari a dispus, cu scorul de 2-0, de CS Vulcan, prin golurile lui Iovan (’20) si Oprita (’31). Matasarenii au eliminat in faza precedenta fosta divizionara B, Building Vinju Mare, tot cu 2-0.


Daca a cistigat lupta cu reprezentantele judetului Mehedinti, Dierna Orsova si Minerul, Arsenal Motru nu a mai trecut de Oltchim Rimnicu Vilcea, fiind invinsa, 1-2, pe teren propriu. Motrenii au fost la un pas sa piarda la „masa verde“, deoarece presedintele clubului Minerul Motru, Vasile Cretan, nu le-a permis „tunarilor“ sa foloseasca terenul II, punind lacatul pe portile stadionului, desi baza sportiva apartine Primariei Motru si nu divizionarei B. La interventia primarului Dorin Hanu, Arsenal Motru a avut sansa de a pierde onorabil, pe teren, si nu din cauza unor orgolii ieftine ale conducatorilor fotbalului din municipiul Motru. Vilcenii au inscris de doua ori in prima repriza, prin I. Popa, gazdele reducind din diferenta prin Laurentiu (’57).


Faza a IV–a a Cupei României va avea loc pe 20 august, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS