11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Concluzie finala

Perioada pregatitoare se apropie de sfirsit, la fel si jocurile de verificare, iar Universitatea trebuie sa se concentreze asupra debutului de campionat, in care misiunea elevilor lui Ovidiu Stinga este extrem de dificila: promovarea.


Ultima confruntare in care alb-albastrii nu joaca pe puncte, ci pentru a regla deficientele de care au dat dovada, va avea loc miine, de la ora 20.30, pe stadionul „Ion Oblemeco“, adversara Universitatii fiind divizionara B FCM Tirgoviste. Dupa infringerea categorica suferita la Giurgiu, in fata nou-promovatei Dunarea, juvetii vor sa demonstreze ca a fost doar un accident si ca adevarata lor valoare este cu totul alta. Cu o ora inaintea primului fluier va avea loc prezentarea echipei, cu toate ca lotul alb-albastru nu este definitivat si vor mai aparea citeva nume noi pe parcurs.


Universitatea a sustinut pina in prezent noua partide amicale in care a obtinut urmatoarele rezultate: Universitatea – CSS „U“ 5-0, Universitatea – Dacia Mioveni 1-2, Universitatea – Dunarea Giurgiu 3-1, Universitatea – Sportul 1-0, Dacia Mioveni – Universitatea 1-0, CSM Vilcea – Universitatea 1-2, Minerul Motru – Universitatea 1-0, Universitatea – FC Oradea 1-0, Dunarea Giurgiu – Universitatea 5-1.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS