10 C
Craiova
vineri, 26 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportCalificarea se decide la Trondheim

Calificarea se decide la Trondheim

Imediat dupa meciul din Ghencea, atit antrenorul echipei Rosenborg, Per Mathias Hoegmo, cit si elevii sai au recunoscut ca au obtinut o remiza norocoasa. Mai mult decit atit, tehnicianul norvegienilor a sustinut ca Steaua este in continuare favorita la calificare.


Per Mathias Hoegmo: „Aceasta remiza este un rezultat care ma multumeste, deorece nu credeam ca vom reusi sa mai egalam. Recunosc, Steaua a avut foarte multe ocazii si putea cistiga acest joc. Va fi un retur foarte dificil pentru ambele echipe, iar noi speram ca in cele doua saptamini pe care le avem la dispozitie sa putem pregati jocul in asa fel incit sa ne calificam. Avind in vedere maniera de joc, consider ca Steaua este favorita la calificare, dar acum avem o sansa in plus si un moral bun.“


Espen Johnsen: „Am fost norocosi. Steaua a fost mai buna astazi (miercuri – n.r.). Am jucat bine in a doua repriza si am obtinut un rezultat bun. Vom face un meci mai bun la Trondheim, pentru ca jucam mai bine pe teren propriu. Oricum, calificarea este deschisa, ramine de vazut care va fi echipa mai buna. In acest meci, Steaua a avut cred ca de cinci ori mai multe ocazii decit noi“.


Torstein Helstad: „Am avut noroc, dar cel mai important este ca am obtinut un rezultat bun. Sint bucuros ca am reusit sa inscriu. Acum avem o sansa mare de calificare, dar nu sint sigur de ea. Va fi greu si la Trondheim. La Bucuresti a fost si noroc si experienta, pentru ca am avut o ocazie si am marcat“.


Orjan Berg: „Steaua a fost mai buna si cred ca am avut noroc. Sper sa fie un nou inceput pentru noi. Sansele sint in continuare egale.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS