16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportDerbiuri oltenesti

Derbiuri oltenesti

Astazi, de la ora 18.00, este programata faza cu numarul trei din Cupa României, editia 2005/2006, in prim-plan fiind divizionarele C. Capul de afis al acestei competitii trebuia sa fie tinut de partida de la „Depou“, unde Stiinta CFR ar fi trebuit sa dea piept cu concitadina FC Petrom Chimia, insa „ceferistii“ au renuntat la competitie, iar adversara a cistigat la masa verde. O disputa intersanta va avea loc la Ticleni, unde Petrolul din localitate incearca sa se califice in faza urmatoare, in detrimentul celor de la Armata Craiova.


„Satelitul“ Universitatii, Primavara, va juca in deplasare la CS Progresul Corabia, in timp ce gorjenii de la Arsenal Motru si Minerul Matasari vor primi vizita celor de la FC Oltchim Rimnicu Vilcea, respectiv CS Vulcan.


Jocurile sint programate sa se desfasoare in sistem eliminatoriu, intr-o singura mansa. In caz de egalitate dupa 90 de minute de joc, se vor juca doua reprize de prelungiri, de 15 minute fiecare; in cazul in care egalitatea persista, departajarea va fi facuta prin lovituri de la punctul cu var. Faza a IV–a a Cupei României va avea loc pe 20 august, de la ora 11.00.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS