21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportNici cind cistiga, Olaroiu nu este multumit

Nici cind cistiga, Olaroiu nu este multumit

In ultima partida a rundei inaugurale a Diviziei A, Poli Timisoara a invins duminica, pe teren propriu, cu scorul de 3-0 (2-0), formatia Poli Iasi.


Scorul a fost deschis in minutul 13, cind Gabriel Caramarin a executat un corner de pe partea dreapta, Gigel Bucur a recentrat cu capul, iar Gigel Coman, venit lansat a inscris cu o „torpila“ din afara careului mare. In minutul 36, Poli Timisoara si-a marit avantajul pe tabela de marcaj, printr-un gol inscris de Emanuel Osei, care a preluat pe piciorul drept o minge centrata din corner de Caramarin, a mutat-o pe piciorul sting si a sutat la coltul lung, de la 14 metri lateral stinga.


Cristian Silvasan a „inchis tabela in minutul 87, reluind imparabil cu capul o centrare a lui Gabriel Caramarin. Poli Timisoara a ramas in inferioritate numerica in minutul 90, cind Gigel Coman l-a faultat pe Tiberiu Beceru si a primit al doilea cartonas galben.


La conferinta de presa, antrenorul banatenilor, Cosmin Olaroiu (foto), a spus ca Poli Timisoara a cistigat meciul cu Poli Iasi datorita reusitelor personale ale unor jucatori si nu pentru ca a avut un joc bine organizat. „A fost un meci foarte greu, pentru ca noi am cheltuit foarte multa energie, si fizica, si psihica, in meciul cu Juventus. Am discutat foarte mult cu jucatorii, ca sa-i mobilizez pentru acest meci, dar pentru nivelul din România e foarte greu sa joci partide din trei in trei zile. Am reusit sa inscriem mai mult ca urmare a realizarilor personale, decit in urma unei bune organizari a jocului“, a spus Olaroiu.


Galeria echipei Poli Timisoara, Commando Viola, a sarbatorit duminica zece ani de la infiintare, liderul acesteia, Alin Boldura, primind din partea presedintelui clubului, Emil Rosianu, un trofeu constind intr-un coif de cavaler. Jucatorii echipei timisorene au iesit pe teren afisind un banner pe care era scris mesajul „10 La multi ani, Commando Viola“. Dupa ce au salutat tribunele, componentii formatiei Poli Iasi au mers si au ridicat si ei bannerul adus de timisoreni, indreptindu-l spre galeria banateana.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS