11.4 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAustralienii au semnat pe cinci ani

Australienii au semnat pe cinci ani

Oficialii Universitatii au recunoscut ca sint citeva posturi deficitare, inca neacoperite de jucatorii din lotul actual, mai ales ca obiectivul acestui sezon nu este unul usor. S-a vorbit, chiar in declaratii oficiale, ca Universitatii i-ar mai fi necesar un fotbalist cu experienta pentru postul de fundas dreapta, post pe care Stinga l-a folosit, in premiera, pe Robert Saceanu in amicalul de simbata cu FC Oradea. Fostul mijlocas central de la FC Caracal n-a dezamagit, dar nici n-a stralucit. Nici nu avea cum, era o „misie“ grea pentru el, in premiera de cind se afla in pregatiri cu Universitatea.


De asemenea, la mijloc se simte nevoia unui play-maker, cel care sa sclipeasca, sa ordoneze jocul, un fel de Ovidiu Stinga din anii de virf ai carierei. N-ar fi exclus ca Ovidiu sa intre la joc, dar aceasta solutie de moment nu este, probabil, cea care ar putea fi definitiva. Nu-l subestimez pe Ovidiu, dar cred ca nu va rezista toate cele 90 de minute aspre ale unui meci din Divizia B. Zic asta mai ales ca, in acest sezon, lupta pentru promovare-retrogradare in cele trei serii ale Diviziei B va face ca aproape toate partidele din liga a doua sa fie taioase, de mare lupta. Ieri, intr-un cotidian de sport, s-a consemnat o declaratie surprinzatoare a patronului Universitatii, potrivit careia Stiinta nu va mai face transferuri decit in iarna!


Mititelu: „A fost optiunea mea sa-i opresc pe australieni“


 Contactat de GdS, Adrian Mititelu a afirmat: „N-am declarat ca Stiinta nu va mai face transferari decit in iarna. O asemenea informatie ar putea fi insa reala. In ce sens? Sint sanse destul de mari sa nu mai putem face nici un transfer, asta-i problema! Altfel, Salih Jaber a semnat un precontract cu Universitatea, adica eu il consider pe irakian jucator aproape transferat la Craiova. La el este o alta problema, aceea a obtinerii vizei. Speram sa se rezolve. In privinta albanezilor, cred ca s-a dat prea mare amploare acestor jucatori. Concret, au fost doar unele discutii in ideea ca albanezii sa dea probe la Universitatea. Mi-au fost recomandati si urma sa soseasca la Craiova, repet, pentru probe, dar nu au mai ajuns in România. Nu mai stiu nimic despre albanezi, deoarece nu au primit nici ei viza. Cei trei australieni, Mitchell, Clitnovici si Gegic, au semnat contract cu Universitatea pentru cinci ani. Asta a fost optiunea mea, nu mi-a impus nimeni acest pachet australian, cum ziceti. Insa, vara viitoare ma pot pronunta asupra continuarii sau nu a contractului celor trei cu Universitatea. In privinta permiselor de munca pentru jucatorii straini, nu cred ca vom avea necazuri. Chiar astazi (ieri – n.r.) se afla in Bucuresti Ovidiu Costesin pentru rezolvarea acestei probleme in timp util“.


Tot ieri s-a aflat in Capitala si vicepresedintele Silvian Cristescu, pentru legitimarea unor juniori. Datorita pretului mare cerut de oficialii de la Progresul Segarcea, transferarea lui Stelica Stemat la Universitatea a intrat in impas, surse apropiate Universitatii vorbind, de fapt, de renuntarea la aceasta tranzactie din partea ambelor parti.


Intrebat despre posibile ultime achizitii, patronul Universitatii a evitat un raspuns transant: „Exista un jucator pe care mi-l doresc foarte mult la Universitatea. Nu pot acum sa va dezvalui numele, ci pot doar sa afirm ca este un fotbalist de valoare, de perspectiva. Nu m-am inteles pina acum cu oficialii clubului la care evolueaza acest fotbalist, un club din Bucuresti, dar intr-o zi sau doua se va decide totul“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU