13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAl Hilal il vrea pe fostul antrenor al Universitatii

Al Hilal il vrea pe fostul antrenor al Universitatii

Antrenorul Marian Bondrea a parasit ieri-dimineata România, indreptindu-se spre Arabia Saudita. Fostul antrenor al Universitatii a mai antrenat la Riad in urma cu doi ani, alaturi de alti doi tehnicieni olteni, Ovidiu Drinceanu si Doru Isac, iar rezultatele obtinute atunci i-au multumit pe oficialii arabi. Bondrea si Isac au adus in vitrina clubului Al Hilal doua titluri nationale la juniori (sezonul 2003/2004).


Marian Bondrea a primit inca din primavara acestui an o oferta din partea celor de la Al Hilal, dar atunci i-a refuzat. Bondrea explica motivul refuzului: „Am sperat in salvarea Universitatii si voiam sa ramin la Craiova pentru continuarea unui program de viitor. Nici acum nu-mi vine sa cred ca echipa se pregateste pentru Divizia B! Toti au acuzat patronul, jucatorii si antrenorii, dar sint si alti binevoitori care au dus Universitatea in liga a doua. Poate va veni si ziua cind se va afla adevarul. Nu fac comentarii, deoarece in fotbalul românesc este greu de produs dovezi. Oricum, Divizia A nu are farmec fara Universitatea, este mai saraca, ca sa-i plagiez pe alti oameni de fotbal din România. Intre timp, in aceasta vara am mai purtat discutii pentru o eventuala revenire la conducerea tehnica a echipei FC Oradea, dar lucrurile au luat, la un moment dat, o alta turnura si a fost preferat alt antrenor la Oradea“.


Dupa ce la inceputul acestei luni a obtinut licenta PRO, Bondrea a reluat discutiile cu oficialii de la Al Hilal, iar ieri a ajuns la Riad. „N-am semnat nimic, deoarece discutiile prin telefon au fost doar de principiu, motiv pentru care am fost invitat la Riad. Incepind de astazi (ieri – n.r.) voi negocia cu Al Hilal. M-ar interesa un contract doar pentru un sezon, desi ei mi-au propus o alta perioada. Mi-l doresc pe Ovidiu Drinceanu antrenor secund. Altfel, vreau sa transmit succes Universitatii in lupta pentru revenirea acolo unde-i este locul, in Divizia A.“

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS