16.2 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportLens a invins pe Marseille

Lens a invins pe Marseille

Echipa de fotbal RC Lens, adversara formatiei CFR Cluj din finala Cupei Intertoto, s-a impus simbata seara, pe teren propriu, cu scorul de 2-0, in fata gruparii Olympique Marseille, in etapa a doua a campionatului Frantei. Gazdele au deschis scorul in minutul 38, prin Keita, si si-au majorat avantajul in minutul 61, gratie reusitei lui Hilton. Partida, disputata pe stadionul „Félix-Bollaert“, a fost urmarita de 39.274 de spectatori. Aceasta a fost prima victorie obtinuta de Lens in editia 2005/2006 a campionatului Frantei, in prima etapa elevii lui Francis Gillot fiind invinsi de Nantes (0-2).


In alta partida disputata simbata, Paris Saint Germain s-a impus, cu 1-0, in deplasare, in fata formatiei Sochaux, unicul gol al meciului fiind inscris de Edouard Cisse, in minutul 52.


Echipa pregatita de tehnicianul român Ladislau Bölöni, Rennes, a jucat aseara, pe teren propriu, cu FC Nantes, formatie la care este legitimat si internationalul nostru de tineret Claudiu Keseru. La rindul sau, campioana ultimelor patru sezoane, Olympique Lyon, urma sa joace aseara, pe arena „Gerland“, cu Strasbourg.


Iata rezultatele inregistrate simbata in cadrul etapei a doua a campionatului Frantei: Ajaccio – Lille 3-3, Bordeaux – Nancy 1-0, Lens – Marsille 2-0, Metz – Le Mans 0-0, Monaco – Auxerre 0-2, Sochaux – PSG 0-1, Toulouse – Nice 0-2, Troyes – Saint Etienne 0-0.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS