10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportDunarea Calafat a cistigat Supercupa Doljului

Dunarea Calafat a cistigat Supercupa Doljului

Prima editie a Supercupei Doljului a fost o reusita, cele doua combatante, Dunarea Calafat si Gaz Metan Pielesti, oferind, in ciuda ploii care a cazut pe toata durata partidei, un spectacol pe cinste. Trofeul a revenit campioanei judetului, Dunarea Calafat, care a invins detinatoarea Cupei cu scorul de 6-3, dupa ce in prima repriza a fost condusa cu 3-1.


Dupa ce, in deschidere, cei aproape 200 de spectatori prezenti pe stadionul „Progresul“ din Bailesti au asistat la infringerea echipei locale, 1-4 intr-un amical cu Progresul Segarcea, lupta apriga pentru Supercupa Doljului le-a mai indulcit supararea. Decisi sa se revanseze dupa ce au ratat promovarea in Divizia C in dauna calafetenilor, „gazarii“ au inceput in forta si au condus ostilitatile in prima repriza, Borcos si Marin Costinel (2) ducind scorul la 2-0 si 3-1, Chiva fiind cel care a redus din handicap. Cu un minut inainte de pauza, Dita a punctat pentru 2-3, pentru ca in partea secunda, pe fondul caderii fizice a gruparii din Pielesti, Dunarea sa se dezlantuie si sa marcheze de patru ori, prin Chiva si Sirbu, ultimul reusind un hat-trick.


Iata cele doua formatii care s-au intilnit simbata la Bailesti:


Dunarea: Pirvan (’46, Bucatea) – Popa (’28, Anghel), Dorobantu, Burca – E. Iancu (’46, Icalas), Dita, M. Iancu, Stoica – Chiva, Sirbu, Traistaru. Antrenor: Valentin Ghita.


Gaz Metan: Diaconescu – Enache, Tanasie, Trinculescu, Birsan – Balaban, Anuta, Dananae (’82, Tudoroiu), M. Ionel – C. Marin, Borcos. Antrenor: Valentin Ionel.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS