10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportBataie intre suporteri in centrul Vasluiului

Bataie intre suporteri in centrul Vasluiului

Piata Civica din Vaslui a fost, simbata, cimp de lupta pentru suporterii echipelor Rapid si FC Vaslui. Citeva zeci de suporteri ai echipelor Rapid si FC Vaslui s-au batut in centrul orasului moldav, cu aproximativ doua ore inainte de meciul dintre cele doua formatii, din prima etapa a Diviziei A. Incidentele au avut loc la ora 16.00 si au fost provocate de fanii rapidisti, care dupa ce au consumat bauturi alcoolice intr-un bar din centrul orasului au iesit in Piata Civica si au aruncat cu halbele goale in galeria vasluiana, care se indrepta spre stadion.


Pentru aplanarea conflictului a fost nevoie de interventia fortelor de ordine, citiva jandarmi fiind chiar loviti de suporterii rapidisti. Unul dintre membrii galeriei vasluiene a ajuns la spital, el suferind un traumatism cranian dupa ce a fost lovit cu o halba in cap.


Suporterii rapidisti care au provocat incidentele au venit cu propriile masini la Vaslui, nefiind vorba de membrii oficiali ai galeriei. Mai multi dintre acestia au fost retinuti de fortele de ordine.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS