11.7 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenament prin apa si namol

Antrenament prin apa si namol

Doua dintre cele sase divizionare C craiovene, Primavara si Stiinta CFR, s-au intilnit simbata, pe terenul de la Podari, intr-un meci amical care s-a dovedit extrem de util pentru ambele echipe. Desi suprafata de joc a fost una dificila, apa si namolul punindu-i in dificultate pe tinerii fotbalisti, acestia au lasat o impresie buna, facind o mare risipa de energie. Partida s-a incheiat la egalitate, 1-1, ambele goluri venind in prima jumatate de ora a meciului.


„Satelitul“ Universitatii a deschis scorul in minutul 15 prin atacantul australian Gecic, trimis la echipa a doua, acesta marcind cu un sut din interiorul careului. „Ceferistii“ au egalat zece minute mai tirziu, Patrana transformind un penalti obtinut de Balan. Cu toate ca meciul a fost in continuare disputat, terenul din ce in ce mai greu a facut imposibila inscrierea altui gol, desi ocazii au mai fost, Silviu Lung junior avind citeva interventii salutare.


Tehnicianul Stiintei CFR, Florin Baluta, a folosit urmatorii jucatori: Giju – Chirea, Cretu, Dicu, Badea – Firanescu, Dragoi, Patrana, Paraschiv – Balan, Poenaru. Au mai intrat: Trusca, Dumitrica, Baluta, Boboc, Iordache, Tolan.


La rindul sau, George Bita, antrenorul „satelitilor“, a utilizat urmatorul unsprezece: S. Lung jr. – Barboianu, Stavaru, Anghel, Neacsu – G. Ionescu, Ignat, A. Tudor, Firtulescu – Gecic, Patrascu.


Cele doua formatii se vor mai confrunta o data simbata viitoare, insa, pina atunci, ele vor disputa miercuri cite un joc oficial, in faza a treia a Cupei României, „ceferistii“ urmind sa intilneasca pe concitadina Chimia, in timp ce Primavara va juca la Corabia, cu echipa locala Progresul.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS