14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAustralienii ramin la echipa

Australienii ramin la echipa

Sositi in probe la Universitatea la inceputul perioadei pregatitoare, pe filiera impresarului Dan Stalinescu, cei trei australieni nu au reusit sa convinga in partidele amicale sustinute de gruparea alb-albastra. Cu toate acestea, un inalt oficial de pe Uniri 86 a spus ca Daniel Clitnovici, Josh Mitchell si Daniel Gecic vor completa lotul lui Ovidiu Stinga. Decizia a survenit ca urmare a faptului ca antrenorul-manager s-a declarat multumit de prestatiile fundasului Mitchell, care a demonstrat in citeva rinduri ca merita sa imbrace tricoul alb-albastru, iar Stinga nu-l putea opri in lot decit la „pachet“. Intelegerea mutuala dintre cele doua parti, Dan Stalinescu, respectiv finantatorul gruparii din Banie, nu este intocmai agreata de banca tehnica, insa compromisul a trebuit sa fie facut pentru a se evita anumite scandaluri ce ar fi dat peste cap armonia dinaintea debutului de sezon.


Nu cu mult timp in urma, un alt om important din staff-ul Universitatii spunea despre Clitnovici ca nu stie sa stea in teren si in loc sa ajute echipa in timpul partidelor amicale sustinute, mijlocasul australian a fost de fiecare data o mina moarta, un jucator in plus pe teren. Nici caracterizarea ultimului „cangur“ sosit nu este tocmai buna, in opinia multora Daniel Gecic nu intocmeste nici cerintele „satelitul“ Primavara, dar sa mai evolueze cu stema Universitatii in piept. „Gecic ar putea face cariera frumoasa prin Divizia D, pentru ca acolo sint permisi jucatorii care se misca foarte lent, care mai dau pe linga minge si fac act de prezenta in timpul meciurilor“, au fost comentariile facute de oamenii de fotbal din Banie. Universitatea refuza de obiecei aceste poame, dar exceptia intareste regula.


Sfidarea suporterilor cu asemea jucatori „scula“ va fi consemnata in urmatoarele zile, cind Mitchell si cei doi prieteni ai sportului rege, Clitnovici si Gecic, vor semna cu Universitatea un contract valabil pe un an, cu optiune de prelungire. Aceleasi surse din interiorul gruparii alb-albastre sustin ca australienii nu vor face multi purici prin Banie, in cazul in care nu-si dau drumul la joc, cei trei urmind sa ne spuna adio dupa terminarea primei parti a campionatului.


Cei trei „crai de la rasarit“ ne pot contrazice printr-o evolutie buna chiar astazi, cind Universitatea va intilni de la 20.30, pe stadionul „Ion Oblemenco“, divizionara B FC Oradea, grupare care si-a propus, de asemenea, revenirea pe prima scena fotbalistica.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS