12 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSchumacher a devenit mai optimist

Schumacher a devenit mai optimist

Dupa ce duminica a ocupat locul al doilea la Marele Premiu de Formula 1 al Ungariei, campionul mondial en-titre, germanul Michael Schumacher, de la echipa Ferrari, s-a declarat satisfacut si increzator in sansele sale de revenire in top, a anuntat agentia Tgcom.


„Putem cu adevarat sa fim satisfacuti. Acest loc doi este pentru noi un rezultat foarte bun, mai ales daca stam sa analizam si ceea ce s-a petrecut la antrenamentele libere si in calificari. Diferenta intre aceasta cursa si celelalte a fost ca de data aceasta am reusit sa luptam pe toata durata cursei pentru un loc fruntas. Cred ca Marele Premiu al Ungariei reprezinta pentru noi un evident pas inainte“, a declarat „Schumi“.


Pilotul german s-a declarat multumit de felul in care au lucrat mecanicii si spera sa aiba o revenire in acest sezon, pe care l-a inceput intr-o maniera catastrofala. „Cu siguranta acum nu ne putem odihni. Toti cei de la Ferrari sint avizi de sucese, iar obiectivul nostru principal este sa cistigam curse in acest sezon. Acum putem sa muncim pe baza a ceea ce am reusit sa obtinem la Budapesta“, a mai spus germanul.


Cu sase curse inainte de finalul sezonului 2005, Michael Schumacher ocupa locul al treilea in clasamentul pilotilor, avind 55 de puncte, cu 33 mai putine decit liderul ierarhiei, spaniolul Fernando Alonso de la Renault.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS