21.7 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportRadoi a plecat ca sa aiba de unde veni

Radoi a plecat ca sa aiba de unde veni

Miscarile de jucatori continua la divizionara A Pandurii Tirgu Jiu, antrenorul Emil Sandoi avind parte la sedintele de pregatire de alti fotbalisti de la o zi la alta. Din fericire pentru tehnician, jucatorii care au parasit clubul nu fac parte din primul unsprezece care se contureaza pentru meciul cu Farul Constanta, astfel ca nu afecteaza prea mult relatiile de joc.


Mircea Ilie si Marius Iordache nu mai fac parte din planurile de viitor ale „pandurilor“ si au parasit gruparea gorjeana. Ilie nu s-a inteles cu presedintele Marin Condescu in privinta contractului de joc, iar Iordache a disparut inainte de a-si negocia sederea la Tirgu Jiu. In schimb, a revenit Dorin Radoi, dupa ce a ratat transferul la FC Arges.


„Am primit un telefon luni- seara tirziu de la Radoi. Este o situatie delicata, iar in ceea ce ne priveste nu ne plac astfel de decizii pe care le iau unii jucatori. Din punctul meu de vedere, atita timp cit nu s-a prezentat la antrenament, nefiind invoit, am renuntat la el pentru ca dragoste cu de-a sila nu se poate face“, a spus marti-dimineata antrenorul Emil Sandoi pentru ca dupa, amiaza sa-l reprimeasca la antrenament.


Sandoi nu a corelat declaratiile de presa cu realitatea nici in cazul lui Negut, pe care l-a exclus din lot. Marti, tehnicianul a oferit o explicatie hilara, cum ca nu a fost multumit de randamentul lui Negut in campionatul precedent, pentru ca apoi sa-si schimbe parerea. Ieri, Negut a fost indepartat din lotul divizionarei A deoarece in cantonamentul din Italia a dus o viata extrasportiva necorespunzatoare si a primit doua cartonase rosii, cu Building Vinju Mare in ultima etapa din sezonul trecut si in amicalul cu Scoala de fotbal „Gica Popescu“.


„Cit oi fi eu antrenor la Pandurii, Negut nu se va mai pregati cu aceasta echipa“, este verdictul dat de Sandoi in cazul Negut. Avind contract cu clubul Pandurii pe inca doi ani, Radu Negut va fi directionat catre Minerul Motru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS