16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportArbitrul Catalin Corcescu a decedat intr-un accident rutier

Arbitrul Catalin Corcescu a decedat intr-un accident rutier

Arbitrul de centru Catalin Corcescu, recent promovat in lotul national, a murit intr-un accident rutier care s-a produs marti, in jurul orei 17.00, pe Autostrada Soarelui, la kilometrul 93, a comunicat Inspectoratul General al Politiei Române.


Autoturismul Peugeot 407 condus de fratele lui Catalin, Daniel Corcescu, de asemenea arbitru in lotul national, a intrat in coliziune, pe fondul vitezei excesive si al neatentiei in conducere, cu un autotractor cu semiremorca, condus regulamentar de Cristinel B., din municipiul Focsani. In urma accidentului, Catalin Corcescu, de 31 de ani, si-a pierdut viata, iar alti doi pasageri, Bela Szoke, arbitru asistent, si un minor de sase ani, au fost raniti grav. Autoturismul a fost avariat in proportie de 70 la suta. Politistii continua cercetarile pentru stabilirea cu exactitate a imprejurarilor comiterii accidentului.


Cei trei arbitri se intorceau la Constanta dupa ce participasera la un curs de instruire organizat la Rimnicu Vilcea de Comisia Centrala a Arbitrilor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS