6.2 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAlb-albastrii sint pusi pe treaba

Alb-albastrii sint pusi pe treaba

Scurta perioada de relas de care au beneficiat fotbalistii Universitatii a luat sfirsit. Alb-albastrii au intrat in normal, ba, mai mult, sedintele de pregatire au devenit mult mai solicitante si complexe, in ciuda caniculei de afara. Dupa un inceput relaxant, caracterizat de alergari usoare si citeva exercitii de stretching, elevii lui Ovidiu Stinga s-au delectat cu citeva abdomene si alte „banalitati“ deloc usoare, in timp ce mingea a fost la putere doar jumatate din timpul alocat pregatirii. Asa putem caracteriza sedintele de pregatire ale acestui inceput de saptamina, in care banca tehnica trebuie sa regleze mecanismul si sa imbunatateasca relatiile de joc, pentru ca noul sezon competitional se apropie cu pasi repezi, iar actualului lot alb-albastru ii lipseste omogenitatea. Noile achizitii ale Universitatii, Gabriel Apetrei si Razvan Fritea, nu par sa fie in deplinatatea fortelor, acestia antrenindu-se separat de restul grupului, dar vor intra in normal in urmatoarele zile, pentru ca nu au facut deloc rabat la cerintele secundului Mogosanu.


Australienii au probleme


Cu toate ca vin dintr-o tara in care soarele nu este prea blind, cei trei australieni sositi in probe la Universitatea intimpina destule probleme de adaptare. Acestia au parut destul de obositi dupa ritmul impus si, nu o data, au apelat la apa pentru a-si reveni. Daca Mitchell s-a alaturat lui Apetrei, respectiv mijlocasului Fritea la alergarile usoare, Clitnovici si Gecic au efectuat antrenamentul aproape cot la cot cu colegii de echipa, spunem asta pentru ca au fost codasi cam la toate exercitiile. Mai mult, Gecic a fost in permanenta „lanterna rosie“ a plutonului la alergari si parea terminat fizic, iar Clitnovici nu se simtea deloc in largul sau, cu toate ca se straduia sa para apt pentru efort. Curios este faptul ca acestia se afla in pregatiri de o buna bucata de timp, ceea ce nu le permite sa gifiie atit de rau, iar asta ne face sa credem ca zvonurile, potrivit carora cei trei „muschetari“ servesc numai „apa plata“ si se culca foarte „devreme“, au un simbure de adevar.


Stinga a devenit mai exigent


Plecat la sfirsitul saptaminii trecute in Olanda pentru a-si rezolva situatia cu Helmond, gruparea la care a evoluat in sezonul precedent, Ovidiu Stinga a revenit in Craiova si a reluat munca inceputa in urma cu o luna. Antrenorul Universitatii a stabilit si programul de desfasurare al antrenamentelor care vor avea loc in aceasta saptamina. Daca ieri au avut loc doua sedinte de pregatire, una de dimineata, cealalta seara, in care nu s-a ferit sa-si certe elevii, incepind de miine alb-albastrii vor infrunta soarele pe terenul secund al stadionului „Ion Oblemenco“ doar o data pe zi, mai precis seara, de la ora 18.00. Astazi, gruparea din Banie va da piept in deplasare, de la ora 18.00, cu colega de serie Minerul Motru, echipa pregatita de Silviu Lung.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS