22 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportHagi prefera sa stea cu sotia decit sa antreneze

Hagi prefera sa stea cu sotia decit sa antreneze

Ramas fara contract dupa ce a demisionat de la Galatasaray Istanbul, la sfirsitul lunii mai, Gica Hagi a spus ieri ca in prezent prefera sa stea cu sotia decit sa antreneze.


„Am refuzat multe oferte pina acum. De ce? Am argumentele mele. Prefer sa stau cu sotia momentan. Dar in fotbal nu se stie niciodata ce se poate intimpla, ofertele vin, pleaca…“, a afirmat „Regele“.


Gica Hagi a caracterizat Supercupa României dintre Steaua si Dinamo, scor 2-3, drept o partida frumoasa. „Ambele echipei au jucat cit au putut pe caldura aia. Dar a fost un meci frumos, deschis, s-au marcat multe goluri. Conteaza mai putin cine a fost mai bun, pentru ca intotdeauna exista un invingator. Iar daca Dinamo a cistigat, inseamna ca a facut ceva in plus pe teren“, a spus Hagi.


Intrebat daca Steaua este mai slaba decit sezonul trecut si ce sanse are la titlu formatia lui Oleg Protasov, Hagi a raspuns: „De unde sa stiu eu de la Constanta, de pe plaja, daca Steaua este mai slaba? Cert e ca Dinamo s-a intarit, la fel si Timisoara, CFR Cluj, chiar si Farul Constanta. Campionatul s-a intarit si va fi foarte interesant. Ma astept la o lupta frumoasa“.


In privinta celor trei reprezentante ale României in cupele europene, Hagi a opinat ca tragerea la sorti le-a avantajat. „Adversarele din cupele europene sint accesibile si putem spune ca am avut sansa. Acum ramine sa demonstram si pe teren ca sintem mai buni. Steaua are o sansa mare sa treaca de Shelbourne, dupa acel rezultat de egalitate din tur. Cit despre Rosenborg, aceasta este o echipa buna, dar eu spun ca Steaua poate sa o invinga si sa ajunga in grupele Ligii Campionilor“, a spus Hagi.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS