17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportIordache si Luca au debutat

Iordache si Luca au debutat

Pandurii – CSM Vilcea 1-1


• Au marcat: Verdes ’37 / Ciortan ’39.


Pandurii: Lung – Scarlatache, Bogoi (Luca), R. Radoi (C. Popescu), Trofin (Luca), Buca, Stefan (Patrascu), Bertea, D. Radoi, Ilie, Verdes. Antrenor: Emil Sandoi.


CSM Vilcea: Cirstina – Stanca, Raicu, Pufu, Georgescu, Rosca, Cagnea (Lepadatu), Motoc, Cirstea, Ciortan, Murineanu. Antrenor: Adrian Furnica.


CSM Vilcea – FC Arges 0-1


• A marcat: M. Sava ’26.


In meciul cu divizionara B CSM Rimnicu Vilcea au debutat pentru gorjeni noile achizitii, Iordache si Luca, portarul Dossey lasindu-se in continuare asteptat. „Il asteptam. La portari e o situatie speciala, pentru ca portarul nu are nevoie de omogenitate, el trebuie decit sa intre in colectiv. Daca un jucator de cimp are nevoie de o stabilire a relatiilor de joc cu ceilalti coechipieri, la un portar e mai simplu ca el sa se integreze in echipa“, a sustinut Sandoi.


Echipa Pandurii a deschis scorul prin Verdes, servit excelent de Buca, iar Ciortan a adus egalarea, doua minute mai tirziu, la singurul sut al vilcenilor pe spatiul portii lui Lung. Alaturi de Lung, Scarlatache a fost singurul „pandur“ care a evoluat pe parcursul celor 90 de minute ale turneului.


„Scarlatache este un tinar de perspectiva, un jucator profesionist din punctul meu de vedere. El, datorita virstei pe care o are, poate sufera putin la capitolul experienta si asta numai prin jocuri se poate cistiga“ a fost motivul lui Sandoi pentru care l-a mentinut pe ex-dinamovist in teren.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS