10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024

Victorie de moral

CSM Vilcea – Universitatea 1-2


• Stadion „1 Mai“, spectatori: 1.500.


• Au marcat: Ciortan ’83 / Dina ’60, D. Stoica ’71.


CSM: Pampea – Stanca, Cumpanasu, Balaci, Raicu, Cercel – Bolcu, Lepadatu, Murineanu – Florea, Costea. Au mai intrat: Cirstina, Georgescu, M. Pufu, Motoc, Dumitru, Cirstea, Ciortan, Rosca. Antrenor: Adrian Furnica.


Universitatea: Bornescu – Feleaga, Ciuca, Mitchell, Velcovici – Dina, Saceanu, D. Mihai, Ciobanu – A. Ionescu, A. Piturca. Au mai intrat: Banica, D. Stoica, Craciunescu, Clitnovici, Argintaru, Girla, Curteanu, Gavrilescu. Antrenor: Daniel Mogosanu.


• Au arbitrat: D. Berbecaru – N. Dobrica, I. Iordache (toti din Rimnicu Vilcea).


Fara antrenorul principal Ovidiu Stinga, plecat in Olanda sa-si rezolve unele probleme personale, Universitatea Craiova a jucat ieri, la Rimnicu Vilcea, cu CSM, echipa nou promovat in Divizia B.


Dupa cum au evoluat ostilitatile pe teren in prima repriza, am ramas cu impresia ca Universitatea, si nu CSM, vine din Divizia C. Elevii lui Adrian Furnica au controlat jocul in primele 45 de minute, avind trei mari ocazii de gol, insa Costea (’21), Lepadatu (’25) si Balaci (’38) au ratat din pozitii favorabile. Universitatea nu a expediat in prima repriza decit un sut spre poarta vilceana, Ciuca trimitind balonul departea de buturile aparate de Pampea (’31).


In partea a doua a partidei, o data cu schimbarile efectuate de cei doi antrenori, Universitatea a trecut la cirma jocului si si-a creat numeroase ocazii de gol. Dina a deschis scorul in minutul 60, trimitind o „torpila“ de la 22 de metri care s-a oprit in vinclu, iar D. Stoica a majorat diferenta in favoarea Universitatii, transformind superb o lovitura libera de la 20 de metri (’71). Spre finalul partidei, vilcenii au reintrat in joc, iar Ciortan a inscris cu un sut plasat de la marginea careului, in timp ce Cirstea a nimerit transversala.


Daca nu a reusit sa inscrie, Alexandru Piturca a fost in schimb campion la autografe, el promitindu-le fanilor echipei din Banie ca va inscrie 15 goluri in urmatorul sezon, iar Universitatea va promova.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS