17.8 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportFC Caracal trebuie sa renasca

FC Caracal trebuie sa renasca

Gruparea din „Orasul Minunilor“ isi continua pregatirile pentru noul sezon competitional la Deveselu, cartierul general al oltenilor in aceasta vara. Daca in urma cu citeva saptamini au existat unele incertitudini in privinta viitorului echipei, s-ar parea ca acum lucrurile sint destul de clare, adica FC Caracal va incerca sa faca o „figura onorabila“ si in sezonul care debuteaza peste o luna. In aceste zile, finantatorii caracaleni asteapta intrarea banilor de la Universitatea in contul clubului FC Caracal, mai ales ca termenul-limita este simbata, 23 iulie. Din surse apropiate patronatelor celor doua cluburi, s-ar parea ca Adrian Mititelu va vira astazi, dupa toate probabilitatile, suma convenita pentru transferul celor noua jucatori de la FC Caracal la Universitatea, luind astfel sfirsit telenovela inceputa in 21 iunie.


Divizionara B din Caracal are in pregatiri 25 de jucatori, dar lotul nu este definivat, mai ales ca este asteptat la negocieri inca un jucator. Antrenorul principal Nicolae Ungureanu va decide in urmatoarele zile, probabil simbata, lotul cu care va ataca editia de campionat 2005/2006, iar de saptamina viitoare se vor intreprinde demersurile pentru legitimarea nou-venitilor. S-a renuntat la Iubisi si Cioponea. N-au ajuns la pregatiri jucatori imprumutati altor echipe, cum ar fi: Cretu, Cimpeanu si Burchel. Urmeaza ca in cazul acestor fotbalisti, FC Caracal sa poarte negocieri cu cluburile interesate de serviciile celor trei pentru a ajunge la un numitor comun in interesul tuturor partilor implicate.


Jean Nitulescu, presedintele FC Carcal, a spus ieri: „Cretu, aflat la CFR Craiova, este intr-o eroare, ca sa zic asa. El apartine de FC Caracal, dar continua sa creada altceva“.


Saptamina viitoare, vineri, ora 10.30, este programat un meci amical, FC Caracal – Armata Craiova, dar n-ar fi exclus ca in perioda urmatoare sa se joace si o partida de verificare cu Universitatea. Initial, un amical FC Caracal – Universitatea a fost programat pe 3 august, dar oficialii craioveni au revocat acest meci, fiind stabilit atunci un amical cu Minerul Motru.


Despre jucatorul Dorel Stoica, fost in pregatiri cu Pandurii Tirgu Jiu in Italia si Austria, presedintele executiv al caracalenilor a afirmat: „Conform actelor existente intre Universitatea si FC Caracal, jucatorul Dorel Stoica trebuie sa se prezinte la pregatirile Universitatii. Stoica se afla sub contract cu FC Caracal pina in 2006. Ca atare, jucatorul trebuie sa respecte intelegerea dintre cele doua cluburi“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS