16.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLa atac cu Apetrei si Pirvu?

La atac cu Apetrei si Pirvu?

Ionut Lutu este la Alma Ata, Claudiu Raducanu a preferat Cotroceniul, Fane Nanu este in asteptare, iar Panc si Ghindeanu ramin, deocamdata, doar dorinte ale oficialilor olteni.


Lucian Pirvu, fost jucator al Extensivului, ar parea a fi o solutie, desi el are situatia contractuala destul de neclara. Ar vrea sa revina acasa, adica sa imbrace tricoul Universitatii, motiv pentru care se antreneaza cu oltenii. Cum oficialii olteni nu dialogheaza cu o anume parte a presei, nu stim situatia contractuala exacta a lui Pirvu. Initial, s-a spus ca ar fi inca sub contract cu grecii, dar o ultima informatie din anturajul jucatorului infirma asta. Pirvu pretinde ca ar fi liber de contract, situatie in care oficialii Universitatii ar putea intreprinde demersurile necesare pentru legitimare.


Pirvu ar putea face cuplu in ofensiva cu Apetrei, atacantul Jiului Petrosani care ar fi fost pus pe liber de noul antrenor al minerilor, Ionut Chirila. Zilele trecute, cind Apetrei nu s-a mai prezentat la antrenamentele Jiului, a fost contactat de oficiali ai Universitatii. Ieri, Gabriel Apetrei a declarat pentru GdS: „Situatia mea este destul de incurcata. Antrenorul Jiului, Ionut Chirila, a inventat un mod original si destul de bizar prin care dialoga cu jucatorii, adica trimitea sms-uri. Cei care nu am primit sms-uri de la antrenor care sa confirme ca raminem in lotul Jiului, nu ne-am prezentat la antrenamente. Asa a fost si cazul meu, dar eu mi-am schimbat numarul de telefon. Din cauza acestei neintelegeri, eu nu am primit sms-ul. Am aflat ca, totusi, eu as fi dorit de domnul Chirila in lotul Jiului si pentru sezonul 2005/2006. Si in acest moment de deruta, cind eu nu m-am prezentat la antrenamentele Jiului din motivele de… sms, am fost cautat de Universitatea Craiova. Am avut o discutie de principiu, dar nu s-a stabilit pina in aceasta dimineata (ieri – n.r.) nimic, deoarece nu s-a vorbit oficial. Am mai avut o oferta de la Craiova si anul trecut. Daca m-ar tenta acum Universitatea? Depinde! Sa vedem ce se intimpla mai departe aici, la Petrosani. Trebuie sa spun adevarul: acum negociez cu Jiul, deoarece antrenorul Chirila, repet, ma doreste. Am vorbit si cu patronul Universitatii, iar in principiu ne-am inteles asupra anumitor puncte, dar, deocamdata, totul este la stadiul de discutie. Nu cunosc, de fapt, punctul de vedere al domnului Mititelu, adica daca a fost de acord si cu ce am solicitat eu. Ca sa raspund la intrebarea propriu-zisa: sint in coada de peste! Nu stiu daca patronii au vorbit intre ei. Eu astept.“


S-ar parea ca cei doi patroni au vorbit de citeva zile despre posibilitatea ca atacantul Apetrei sa fie transferat la Universitatrea, dar problema s-a blocat atunci cind Simota (patronul Jiului) a cerut peste 100.000 de euro.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS