16.2 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportClaudiu Tudor s-a saturat de anonimat

Claudiu Tudor s-a saturat de anonimat

„Performanta“ inregistrata sezonul trecut nu a putut fi data uitarii, iar fostii componenti, incarcati cu povara rusinii, refuza cu incapatinare sa mai evolueze la Universitatea, invocind faptul ca din Divizia B nu se pot evidentia. Este cazul mijlocasului Claudiu Tudor si al atacantului Ovidiu Stoianof, care, acum doua zile, si-au vazut de drum cu toate ca intelegerea lor cu gruparea alb-albastra expira abia peste doi ani si jumatate. „Oriunde numai la Craiova nu“, au fost cuvintele explicate in nenumarate rinduri atit antrenorului Stinga, cit si patronului Mititelu, care a acceptat, intr-un final, doleanta celor doi jucatori. Pentru a clarifica motivele pentru care au ales calea exilului, l-am contactat telefonic pe Claudiu Tudor, unul dintre fugari.


– Salut, Claudiu! Care este situatia ta in prezent?


– Vreau sa spun ca am reusit sa finalizez ceva care ma rodea de foarte mult timp. Am vrut sa plec de la Universitatea chiar dupa ultima etapa, cind am retrogradat, dar dupa mai multe discutii cu Adrian Mititelu am fost intors din drum. Mi-a prezentat planurile sale de viitor, tentante, ce-i drept, dar eu ma gindeam mai mult la Divizia A, pentru ca acum, la virsta asta, trebuie sa-mi demonstrez calitatile, nu sa ma plafonez in „B“.


– Este adevarat ca ai decis sa pleci dupa ce te-a amenintat Ovidiu Stinga cu echipa a doua?


– N-as putea spune ca m-a amenintat, dar a fost intr-adevar unul din factori. I-am spus lui Ovidiu de trei-patru ori ca si eu si „Bulgarul“ (Ovidiu Stoianof – n.r.) nu vrem sa mai raminem aici, dar de fiecare data amina discutia sau ne zicea sa ne mai gindim. Este adevarat ca dupa amicalul cu Dacia Mioveni ne-a reprosat ca nu ne-am ridicat la nivelul cerintelor lui, pentru ca are pretentii mult mai mari de la noi, si a zis sa ne hotarim odata ce vrem sa facem. Atunci am decis sa-l abordam pe Mititelu.


– Ce anume te-a nemultumit de la noua conducere? A fost vorba de bani?


– Si da si nu. Da, pentru ca nu mi-am primit banii pe ultimele trei luni de la Dinel Staicu, fapt care m-a determinat sa-i cer noului patron, care credeam ca a preluat si datoriile de la fosta „guvernare“. Mititelu m-a trimis insa la Staicu, asa ca am lasat-o balta.


– Cum au decurs discutiile cu Mititelu? A acceptat de la bun inceput ideea despartirii?


– La inceput nici nu a vrut sa auda de asa ceva, dar am insistat si pina la urma l-am pus pe ginduri. Ce era sa fac, sa stau in anonimat inca un an sau doi? Am multe oferte din Bucuresti, de la Gigi Netoiu, de la Sportul Studentesc, si din Moldova, de la Serif Tiraspol. Bani mai multi, Divizia A, adica exact in centrul atentiei. Pe Netoiu l-am refuzat eu, moldovenii nu au venit cu ceva concret, iar Sportul a fost varianta acceptata si de Mititelu. In plus, ei au insistat asupra mea si a lui Stoianof.


– Cu alte cuvinte, mergi la Sportul Studentesc. Stoianof te insoteste?


– Da, pentru ca asa am convenit cu Mititelu, asta fiind conditia impusa pentru a semna imprumutul. Stoianof merge cu mine. Este prietenul meu cel mai bun si nu ne putem desparti, mai ales cind sintem ofertati de aceeasi echipa.


– Ce parere ai despre noua formula de echipa? Crezi in revenirea in Divizia A?


– Imi doresc din tot sufletul sa revina din sezonul viitor. Universitatea este un nume prea mare pentru a ramine in „mlastina“ din Divizia B. Nu comentez lotul actual, insa cred ca mai trebuie intarit. Oricum, Universitatea ramine in sufletul meu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS