10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportWest Ham investeste in tineri

West Ham investeste in tineri

West Ham United a obtinut semnaturile a trei fundasi de marca, Paul Konchesky de la Charlton Athletic, James Collins si Danny Gabbidon, din liga secunda, Cardiff City.


Intelegerea a costat clubul peste 4.5 milioane de lire, insa conducatorii gruparii considera ca au facut o afacere buna tinind cont de faptul ca fotbalistii se aflau pe lista de achizitii a altor grupari de top din Premier League.


Managerul „ciocanarilor“, Alan Pardew, se arata incintat de suma modica, tinind cont de valorile achizitionate, pe care a cheltuit-o clubul. „Danny poate ajunge foarte usor un lider pentru ca are un potential urias, James este de viitor si Paul este un jucator caruia nu-i mai trebuie prezentare. Cu venirea lui James si Danny stim ca avem cei cinci jucatori tineri de top din tara. Danny a venit la West Ham United cu o experienta uriasa comparativ cu anii pe care ii are.“


Paul Konchesky, in virsta de 24 de ani, a petrecut mai mult de noua ani la Charlton, cu o singura exceptie, in sezonul 2003/04 a imbracat tricoul lui Tottenham Hotspur.


Mai tinar decit Konchesky, James Collins, in virsta de 21 de ani, a jucat in ultimii cinci ani pentru Cardiff City, in timp ce Danny Gabbidon are 25 de ani si a jucat pentru Cardiff in ultimele cinci sezoane, dat a trecut si prin curtea celor de la West Bromwich Albion, grupare la care a jucat doi ani.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS