13.1 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportLung nu accepta sa i se bage pe git fotbalisti

Lung nu accepta sa i se bage pe git fotbalisti

Divizionara B Minerul Motru se pregateste in localitate pina pe 11 iulie, cind va pleca intr-un cantonament de 12 zile la Predeal, sub comanda antrenorului Silviu Lung. Tehnicianul incearca sa identifice calitatile fotbalistilor sai si sa-si formeze un lot pe care sa se poata baza in sezonul viitor, cind vor retrograda sase echipe. Dupa o saptamina de observatii, Lung si-ar mai dori un mijlocas la inchidere si un fundas, compartimentul defensiv fiind la prima vedere calciiul lui Achile.


Exigent, fostul international urmareste ca jucatorii sai sa execute exercitiile cu responsabilitate, laudindu-i cind este cazul, corectindu-i de fiecare data cind fotbalistii nu inteleg ce li se cere. La sedinta de pregatire de ieri, antrenorul Silviu Lung a lucrat cu 27 de „mineri“, dintre care sase fotbalisti de la Pandurii Tirgu Jiu. Arcanu s-a pregatit separat, el exprimindu-si dorinta de a ramine la Minerul Motru, dupa ce a fost abandonat de antrenorul Emil Sandoi, primind acordul lui Lung in acest sens. Ceilalti „panduri“ prezenti la antrenament, Nicola, Lapadat, Buca, Cristea si Lecoviste, au participat la tot programul, ultimul fiind certat in permanenta la jocul-scoala, deoarece tinea prea mult mingea. Buca a iesit in evidenta prin evolutia sa, fostul „pandur“ fiind dispus la efort, reusind in plus sa marcheze cu o executie de exceptie in vinclul portii lui Balici. Patru si Beniamin Popescu sint fotbalistii pe care Lung i-ar vedea evoluind fara probleme in prima divizie.


Jucatorul de la Apulum Alba Iulia, Nedelea, a fost trimis sa-si rezolve singur problemele cu clubul ardelean, motrenii nefiind dispusi sa ofere nici un euro pe transferul acestuia. Poenaru, de la Building Vinju Mare, este una dintre tintele lui Lung, care si-l doreste la Minerul Motru, gorjenii fiind dispusi sa negocieze cu patroana Mihaela Giuca pentru a-si asigura serviciile micutului fotbalist. Caibir, unul dintre titularii sezonului trecut, este accidentat, urmind ca, la inceputul saptaminii viitoare, sa fie consultat de medicul echipei nationale, Pompiliu Popescu. Daca va primi acordul acestuia, Caibir se va alatura lotului in cantonamentul de la Predeal.


Colaborarea dintre Pandurii Tirgu Jiu si viitorul „satelit“ Minerul Motru nu este vazuta cu ochi buni de antrenorul Silviu Lung, care nu accepta sa i se bage pe git fotbalisti. Tehnicianul este dispus sa renunte la banca tehnica a motrenilor daca aceste practici continua.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS