8.9 C
Craiova
sâmbătă, 20 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportScadenta pentru Universitatea

Scadenta pentru Universitatea

Conform protocolului care s-a incheiat in 21 iunie intre FC Caracal si Universitatea cu prilejul intelegerii privind „transferul“ celor unsprezece (sau noua?) jucatori de la Caracal la Craiova, printre altele s-au specificat si termenele de plata din partea patronului Universitatii. Primul termen s-ar parea ca ar fi astazi, iar ultimul in ianuarie 2007, dar nu avem confirmarea oficiala a sumelor convenite, deoarece sint confidentiale, iar oficialii celor doua grupari evita sa ofere presei detalii. De fapt, cei unsprezece jucatori au fost noua, Vodita si Stroescu revenind la Caracal. Situatia lui Dorel Stoica, dorit in aceasta vara de multe echipe (Rapid, Pandurii Tirgu Jiu, Universitatea), ramine in coada de peste.


Nu intimplator a fost decalat si startul pregatirilor echipei FC Caracal pentru sfirsitul acestei saptamini, deoarece situatia gruparii din „Orasul minunilor“ ar putea fi clarificata in functie si de derularea financiara a intelegerii din 21 iunie. Oricum, principalul finantator al celor de la FC Caracal, George Ilinca, a infirmat la conferinta de presa de dupa intelegerea cu Universitatea zvonurile privind desfiintarea echipei: „FC Caracal va avea in acest sezon acelasi obiectiv ca si cel din campionatul 2004/2005, adica o evolutie onorabila in Divizia B“.


Finantatorul oltean a afirmat ca, dupa clarificarea transferarilor grupului celor unsprezece fotbalisti, se va continua campania de achizitii a caracalenilor. De altfel, luni, la reunirea lotului, Nae Ungureanu a fost intimpinat de multe fete noi, multi juniori, deja chemati de Jean Nitulescu in pregatiri cu FC Caracal.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS