20.5 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportContra si Raducanu sint pe faras

Contra si Raducanu sint pe faras

Atletico Madrid, echipa aflata in proces de reconstructie dupa sosirea antrenorului Carlos Bianchi, isi va relua de astazi antrenamentele fara o serie de jucatori precum Aguilera, Sergi, Musampa, Javi Moreno si internationalul român Cosmin Contra. Gruparea madrilena a pus pe lista de transferuri 16 jucatori, iar Cosmin Contra, de 30 de ani, va primi cartea verde, urmind sa devina jucator liber. Internationalul român a semnat, in 2001, un contract pe patru ani cu AC Milan, iar in septembrie 2002 a fost transferat la Atletico Madrid.


Alt fotbalist român aflat in impas este Claudiu Raducanu, viitorul acestuia la Espanol Barcelona urmind sa fie discutat astazi.


Raducanu a fost prezent la sediul clubului, insotit de avocatul sau, dar nu a reusit sa ajunga la un acord cu conducerea clubului. Administratorul delegat al lui Espanol, Jose Luis Morlanes, a afirmat insa ca „Raducanu nu mai face parte din lot, cautindu-se inca solutii pentru ceilalti jucatori pe care antrenorul nu conteaza“. Atacantul român si Espanol Barcelona se afla in negocieri privind conditiile rezilierii contractului dintre cele doua parti, care expira pe 30 iunie 2007.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS