10.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAbramovici nu se uita la bani

Abramovici nu se uita la bani

Chelsea Londra a facut o oferta de nerefuzat, in valoare de 32 de milioane de lire sterline (56,28 milioane de dolari), pentru capitanul lui FC Liverpool, Steven Gerrard. Oferta lui Roman Abramovici depaseste cu trei milioane de lire suma platita de Manchester United, in anul 2002, pentru achizitionarea fundasului Rio Ferdinand (29 de milioane de lire sterline), cel mai important transfer al unui fotbalist englez.


Cu toate acestea, „tunarii“ au decis sa refuze banii oferiti de Chelsea pentru Gerrard. „Pot sa va confirm ca am primit o oferta din partea clubului Chelsea, pe care am respins-o“, a declarat Rick Parry, directorul executiv de pe „Anfield Road“. Conducerea „cormoranilor“ intentioneaza sa-i accepte pretentiile lui Steven Gerrard, capitanul campioanei Europei solicitind un salariu de 100.000 de lire sterline pe saptamina, pentru ca acesta sa nu plece, dar nu sint insa prea optimisti ca vor reusi, mai ales ca de serviciile jucatorului se intereseaza si Real Madrid.


„Bineinteles ca sintem interesati de Gerrard. Ce club de talie nu si-ar dori un asemenea jucator?“, a spus directorul sportiv al „galacticilor“, italianul Arigo Sacchi, care a respins orice zvon cu privire la o eventuala intelegere cu Chelsea pentru a pastra cit mai scazut pretul jucatorului: „Nu avem nici o intelegere cu Chelsea. Cum s-ar putea realizat aceasta, cind cluburile noastre sint interesate de aceiasi fotbalisti?“.


Situatia mijlocasului, de 25 de ani, trebuie lamurita cit mai rapid, deoarece Liverpool va incepe in curind lupta pentru pastrarea trofeului cucerit la Istanbul, urmind sa intilneasca pe 13 iulie formatia galeza Total Network Solutions, in primul tur preliminar al Ligii Campionilor.


Trezeguet va deveni „albastru“


Presa britanica sustine ca atacantul campioanei Italiei, Juventus Torino, David Trezeguet, va fi transferat de Chelsea Londra contra sumei de 54 de milioane de euro.


Luciano Moggi, directorul general al clubului torinez, a confirmat doar ca a respins, la inceputul lunii, o oferta de 44,3 milioane de euro, si a subliniat ca negocierile se afla in curs de derulare, miliardarul rus, Roman Abramovici, avansind la scurt timp o noua propunere.


Cotidianul italian Corriere dello Sport noteaza ca Juventus ar fi interesata de aceasta operatiune, multumitoare din punct de vedere financiar si care i-ar permite sa foloseasca banii primiti pentru aducerea lui Antonio Cassano (AS Roma) sau Alberto Gilardino (Parma). In acelasi timp, Juve este interesata de transferul lui Crespo, a carui clauza de transfer este de 40 de milioane de euro si, avind in vedere dorinta „albastrilor“ de a-l obtine pe atacantul francez, se pare ca schimbul se va realiza foarte curind.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU