10.6 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportOpt jucatori pusi pe liber

Opt jucatori pusi pe liber

Antrenorul Emil Sandoi s-a decis asupra jucatorilor care vor parasi Pandurii Tirgu Jiu in aceasta vara, tehnicianul exprimindu-si speranta ca fotbalistii vor alege „satelitul“ Minerul Motru, de unde ar putea reveni in orice moment. Pindaru, Cristea, Nicola, Cimpanu, Petrisor, Lapadat, Lecoviste si Buca nu mai fac parte din lotul divizionarei A.


„Noi vrem ca ei sa opteze pentru Minerul Motru, pentru ca ar avea posibilitatea sa se intoarca la echipa, dar daca opteaza pentru alta formatie nu ne putem opune“, a spus Sandoi.


Pandurii Tirgu Jiu trebuie sa caute al treilea portar, o data cu disponibilizarea lui Pindaru, antrenorul tirgujienilor dorindu-si unul experimentat. Daca Verdes si Dorin Radoi se pregatesc de doua zile sub comanda lui Sandoi, ieri s-au mai prezentat trei fotbalisti. Armel Mamouna, Catalin Lazar (ambii International Pitesti) si Emanuel Patrascu (Minerul Motru) au fost cooptati in lotul „pandurilor“, unde mai sint asteptati atacantul Andrei Mitrofan de la Apulum Alba Iulia, Viorel Domocos (FC Arges), dar si Romulus Miclea (Poli Iasi). Primul transfer perfectat este cel al atacantului de culoare Armel Mamouna, de 25 de ani, golgheterul divizionarei B International Pitesti si component al nationalei Republicii Congo.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS