11.7 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMinerul Motru s-a reunit fara antrenor

Minerul Motru s-a reunit fara antrenor

Divizionara B Minerul Motru s-a reunit ieri fara antrenor principal, doar in prezenta secunzilor Petre Gheorghe si Liviu Cojocaru. Au fost prezenti toti jucatorii din sezonul precedent, cu exceptia lui Bucur, caruia i-a expirat contractul, si a lui Paul Gheorghe, exclus din lot. Au mai lipsit, de aceasta data motivat, Stana, din cauza unor probleme medicale, si Oprea, care sustine examene. Singura noutate din lot este portarul Balici, adus la Motru din returul campionatului de la Jimbolia, dar nelegitimat deoarece expirase perioada de trasferuri.


Lotul prezent la reunire a fost compus din: Andreescu, Munteanu, Balici, Amzucu, Balan, Caibir, Glisca, Ion Constantin, A. Popescu, B. Popescu, Purcel, Soo, Apostol, Grigore, Hanu, Nicoloff, Nueleanu, Patrascu, Patru, O. Trifu, P. Trifu, Ureche si Volocaru.


Conducatorii „minerilor“ au fost ieri la Tirgu Jiu pentru a stabili detaliile colaborarii cu clubul Pandurii, motrenii urmind sa devina satelitul divizionarei A. Condescu deja a anuntat ca atit Motru, cit si EMC Rovinari vor fi „satelitii“ echipei sale, iar presedintele Cretan a confirmat acest lucru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS