Acasă Sport „Vreau sa inscriu 20 de goluri“

„Vreau sa inscriu 20 de goluri“

Cu gindul poate ca ii va face pe diriguitorii lui Juventus sa-l opreasca in lot, Adrian Mutu a precizat ca doreste sa inscrie 20 de goluri pentru gruparea torineza, in urmatoarea editie a campionatului italian. „Vreau sa inscriu 20 de goluri la Juventus in sezonul viitor, pentru a recompensa increderea pe care mi-au acordat-o conducatorii clubului“, a afirmat Mutu, care nu a uitat sa-i laude pe antrenorul Fabio Capello si pe colegul sau Alessandro Del Piero: „Fabio Capello este un om extraordinar, iar Del Piero este un exemplu, un mare campion, unul care poate sa decida singur soarta unui meci. Visul meu este sa cistigam Liga Campionilor“.


Situatia „Briliantului“ la campioana Italiei este inca neclara, numele sau fiind vehiculat in dese rinduri pe piata transferurilor, ca moneda de schimb pentru achizitiile pe care si le doreste Juventus. Chiar daca directorul general al bianconerilor, Luciano Moggi, a precizat despre Mutu ca este un jucator recuperat si va ramine la Torino, lucrurile se pot schimba in orice clipa, totul depinzind de transferurile pe care le va face Juve.


Moggi incearca in prezent imposibilul, vrind sa-l aduca pe „Delle Alpi“ pe cel mai cautat fotbalist din Europa, capitanul noii detinatoare a Ligii Campionilor, Steven Gerrard, scos la „licitatie“ de Liverpool. Gerrard este pentru Capello jucatorul ideal din spatele lui Emerson, numai ca englezii tin la pret, ei refuzind recent 45 de milioane de euro de la Real Madrid. Juventus, care a respins 30 de milioane de euro de la Chelsea pentru Trezeguet, ii mai are in vizor si pe Vieira, Cristiano Zanetti si Mozart, dar „cormoranul“ este marele deziderat.

Exit mobile version