12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportSandoi cauta jucatori liberi de contract

Sandoi cauta jucatori liberi de contract

Pus pe liber de la FC Arges de antrenorul Sorin Cirtu, Viorel Domocos este principala tinta a antrenorului Emil Sandoi pentru intarirea lotului echipei Pandurii Tirgu Jiu. Sandoi a negociat ieri cu Domocos, care asteapta un raspuns din Cipru, de la o echipa din prima liga. Transferul lui Domocos in Cipru depinde de schimbarea regulamentului in tara respectiva, care permite folosirea a patru straini, românul fiind al cincelea la echipa cu care negociaza. Pina miine, Domocos va da un raspuns lui Sandoi, iar daca acesta va fi pozitiv, fostul argesean va fi prezent joi la Tirgu Jiu la antrenamentele „pandurilor“.


Alt jucator dorit la Pandurii este timisoreanul Romeo Stancu, care ieri a avut o ultima discutie cu Cosmin Olaroiu pentru clarificarea situatiei sale. Daca Olaroiu nu mai mizeaza pe serviciile sale, Stancu ia in calcul varianta de a veni la nou promovata gorjeana. Alt jucator curtat de Sandoi este Jerry Gane, liber de contract. Gane ia in calcul varianta intoarcerii in Elvetia, in liga a doua, iar daca aceasta ocazie nu se materializeaza, i-a promis lui Sandoi ca va juca in tricoul alb-albastru al „pandurilor“.


CL a votat pentru promovare


Consiliul local din Tirgu Jiu a adoptat ieri hotarirea de premiere a echipei Pandurii Tirgu Jiu cu 500 de milioane de lei pentru promovarea in Divizia A. De asemenea, consilierii locali au alocat bani si pentru spectacolul de promovare in valoare de 50 de milioane de lei, desi acesta a avut loc cu o saptamina in urma. Dupa ce au organizat festivitatea de premiere, consilierii au gasit de cuviinta sa aloce si bani pentru acest lucru. Nici acordarea titlurilor de cetatean de onoare lui Marin Condescu si lui Emil Sandoi nu a trecut prin votul consiliului local, desi toti consilierii au fost prezenti la ceremonia de decernare a lor.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS