Acasă Sport Panduru, refuzat de opt jucatori

Panduru, refuzat de opt jucatori

Echipa FC Vaslui s-a reunit ieri in vederea reluarii pregatirilor pentru sezonul 2005-2006, iar apoi a plecat in cantonament la Husi, unde va ramine pina la sfirsitul saptaminii. La reunirea formatiei vasluiene au participat 22 de jucatori, iar alti opt, Gabriel Kajcsa, Nivaldo, Mbemba Sylla, Horatiu Popa, Berna, Daniel Balan, Mihai Tataru si Viorel Frunza, au refuzat sa se prezinte.


„La reunirea lotului au participat doar fotbalistii care vor sa joace. Nu sint probleme la club legate de plata contractelor pe sezonul trecut si nu cred ca acesta ar fi un motiv ca jucatorii sa nu se prezinte la lot“, a spus antrenorul Basarab Panduru.


Desi a anuntat ca nu va mai sprijini financiar formatia vasluiana, principalul finantator, Adrian Porumboiu, a fost prezent la reunirea lotului. Echipa nou promovata in Divizia A va merge in cantonament la Cimpulung Moldovenesc, incepind cu 4 iulie, iar o saptamina mai tirziu va pleca, cel mai probabil, intr-un stagiu de pregatire in Austria, unde va participa la un turneu international.

Exit mobile version