11.2 C
Craiova
marți, 23 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportAntrenorul Stinga face curatenie

Antrenorul Stinga face curatenie

Plecarile in lant ale jucatorilor care au ingropat Universitatea Craiova continua pina la cel mai mic vinovat din vechiul lot alb-albastru, si aici intra in calcul si jucatorii „satelitului“, care au cochetat cu prima echipa.


Daca suporterii regreta despartirea de Bundea, Schumacher, Guso si Plesan, nu putem spune acelasi lucru si despre atacantii Csaba Borbely si Cristian Ungureanu, care au venit ieri la sediul clubului pentru a-si lamuri situatia. Simtind „dragostea“ de care beneficiaza cei doi, Ovidiu Stinga le-a comunicat ca nu intra in vederile sale si nu se opune despartirii, varianta agreata de ambele parti fiind aceea de imprumut. Drept urmare, „renegatii“ si-au primit actele necesare, urmatorul pas fiind acela de a-si gasi un angajament.


Avind trei variante „in buzunar“, prelungirea imprumutului la Oradea, un sezon la FC Vaslui sau un exil in Rusia pe bani mai multi, Borbely nu sufera deloc din pricina „divortului“, in timp ce Cristi Ungureanu, care a evoluat foarte mult timp la echipa a doua, in Divizia C, nu pare sa fie curtat de nici o echipa, fiind nevoit sa plece in probe la orice grupare din esalonul secund. „Daca nu ne vor, asta este. O sa jucam unde sintem doriti. Este mai indicata aceasta despartire decit sa raminem la echipa si sa nu conteze pe noi in meciurile oficiale“, au spus la unison cei doi jucatori.


Nica mai asteapta


Cu toate ca a facut parte din lotul care a promovat Pandurii in Divizia A, se pare ca Emil Sandoi nu intentioneaza sa continue colaborarea cu Constantin Nica. De serviciile mijlocasului craiovean este interesat Ovidiu Stinga, mai ales ca transferul nu prezinta probleme, imprumutul sau expirind la finele editiei trecute. Surse din cadrul gruparii sustin ca fotbalistul are si contestatari, deci nu este exclusa nici varianta ca Nica sa-si incerce norocul in alta parte.


O disputa intre Universitatea si Pandurii este reprezentata de Catalin Craciunescu, de asemenea un jucator imprumutat, caruia i-a expirat perioada de sedere la proaspata divizionara A, fiind dorit cu insistenta de gruparea alb-albastra in vederea reconstructiei, in timp ce Sandoi nu concepe sa inceapa campionatul fara fundasul central. Discutiile pe aceasta tema sint in plina desfasurare, insa din nou incertitudinea primeaza in ciuda faptului ca jucatorul isi doreste sa revina in Banie.


Vizita medicala, un posibil trial


In aceasta dimineata este programata vizita medicala, la Policlinica Sportiva urmind sa se prezinte intreg lotul craiovean, care numara 34 de jucatori, ceea ce inseamna ca unii dintre ei vor fi reprogramati pentru a doua zi. Acest lucru constituie un prim test pentru elevii lui Ovidiu Stinga, un posibil trial pentru cei care nu se ridica la parametrii medicali, conducind la o despartire prematura.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS