17 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportUniversitatea nu poate cumpara loc in Divizia A

Universitatea nu poate cumpara loc in Divizia A

Posibilitatea ca Universitatea Craiova sau un alt club sa cumpere loc in Divizia A a fost infirmata ieri de directorul Departamentului licente din cadrul FRF, Viorel Duru. Acesta a spus ca licenta acordata unui club nu poate fi transferata unei alte persoane juridice.


„Sper ca astfel se va pune capat zvonisticii ca «X» sau «Y» vinde locul din Divizia A. De exemplu, daca Pandurii Tirgu Jiu sau Steaua se retrag din competitie, urmeaza sa fie invitata sa participe in Divizia A echipa clasata pe locul 14, in acest caz Apulum, care insa nu are licenta, urmeaza cea de pe locul 15, FC Brasov, iar daca aceasta nu este interesata, clubul clasat pe locul 16, Universitatea Craiova“, a spus Duru.


Oficialul FRF a afirmat ca nu se mai poate vinde locul din Divizia A. „Nu se mai poate vinde sau trafica locul in Divizia A. Este istorie ceea ce s-a intimplat pina acum. Pina sa se introduca sistemul de licentiere a fost posibila aceasta practica, pentru ca participarea la competitie nu era legata de obtinerea licentei. Fuziuni se pot face, dar pentru a putea participa in sezonul competitional urmator celui pentru care un club a primit licenta“, a spus Duru.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS

1 COMENTARIU