3.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFotbalistii mexicani au intors rezultatul

Fotbalistii mexicani au intors rezultatul

Japonia – Mexic 1-2


Stadion: „Awd Arena“, Hanovra, spectatori: 22.000.


• Au marcat: Yanagisawa ’12 / Zinha ’39, Fonseca ’64.


Japonia: Kawaguchi – Tanaka, Miyamoto, Chano (’82, Tamada) – Kaji, H. Nakata, Fukunishi, Alex Santos – Nakamura (’59, Inamoto), Ogasawara (’68, Oguro) – Yanagisawa. Antrenor: Zico.


Mexic: O. Sanchez – Carmona, Galindo, Osorio, Salcido – Lozano (’46, Pineda), Torrado (’46, Perez), Pardo, Zinha – Borgetti, Fonseca (’86, J. P. Rodriguez). Antrenor: Ricardo Lavolpe.


• A arbitrat: M.Breeze (Australia).


Desi nu a fost de calibrul partidei Brazilia – Grecia, intilnirea dintre Japonia si Mexic a oferit si ea un spectacol atractiv. S-au „duelat“ doua echipe cu jucatori mici de statura, care muncesc mult pe teren, dar care au si individualitati.


Daca niponii il au pe Nakata, mexicanii se lauda cu Jose Fonseca si cu Zinha, un jucator care joi seara si-a demonstrat originile de brazilian. Condusi de pe banca de celebrul Zico, japonezii au inscris primii, prin atacantul Messinei, Atsushi Yanagisawa (’12), care l-a surprins pe portarul mexicanilor cu o deviere subtila, dar si norocoasa. Pina la pauza a fost insa 1-1, Zinha marcind cu un sut superb de la 22 de metri care l-a depasit pe Kawaguchi oprindu-se sub transversala.


In partea secunda, dupa o ocazie mare ratata de Borghetti (’57), Mexicul a reusit sa mai puncteze o data, lovitura de cap a lui Fonseca, din careu, oprindu-se in apropierea vinclului portii japoneze (’64). Dupa ce au intors rezultatul, mexicanii s-au multumit sa se apere, niponii, in ciuda indicatiilor lui Zico, nereusind sa puna in pericol poarta „verzilor“.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS