Acasă Sport Stiinta a pierdut primul joc

Stiinta a pierdut primul joc

Cupa Departamentului de Copii si Juniori, destinata generatiei ’89, faza semifinala, a debutat luni seara pe stadionul „Ion Oblemenco“. Echipa Universitatii Craiova, antrenata de Dandu Ustabacieff, a pierdut jocul de debut in fata formatiei FC Arges, scor 1-2 (0-2), golul oltenilor fiind reusit de Firtulescu, in urma unui sut de la 25 de metri la vinclu. Oaspetii au aratat ca alcatuiesc o echipa mai inchegata, fiind superioara si din punct de vedere fizic, si au dominat clar prima parte a jocului, in care au si reusit doua goluri. Repriza a doua a apartinut alb-albastrilor, dar numai executiile internationalilor Gingioveanu si Firtulescu au atras atentia.


Intr-o alta partida din grupa Universitatii, Scoala de Fotbal „Gica Popescu“, antrenor Ovidiu Turcu, a invins cu 3-2 echipa Sporting Pitesti, prin golurile marcate de Jianu (2) si Corcoveanu. Aseara, Universitatea a intilnit Sporting Pitesti, iar „GP“ a jucat cu FC Arges. Astazi este zi libera, iar miine, de la ora 16.30, la Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ se vor disputa derbiurile oraselor Craiova si Pitesti.


In prima zi a turneului semifinal de la Pitesti, destinat juniorilor ’87, echipa Universitatii Craiova, antrenata de Viorel Calin, a pierdut jocul cu FC Arges, scor 1-3, unica reusita a oaspetilor apartinindu-i lui Uta.

Exit mobile version