12.3 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportMVM Dragutesti, pentru a treia oara in finala

MVM Dragutesti, pentru a treia oara in finala

MVM Dragutesti – Minerul Motru II este finala judeteana Gorj a Cupei României Creativ, primii fiind considerati specialisti ai traditionalei competitii, iar „minerii“ fiind amatorii care au ajuns in premiera in ultimul act. MVM Dragutesti a trecut in semifinale de Paringul Sadu, dupa ce a invins acasa, cu 6-1, iar in retur au fost invinsi, cu 0-1.


Surpriza a venit din partea „amatorilor“ de la Minerul Motru, fosti fotbalisti, acum trecuti de prima tinerete, care au eliminat surprinzator liderul diviziei D, Gilortul Tirgu Carbunesti. In primul meci, carbunestenii au invins cu 1-0, iar in retur „minerii“, cu o medie de virsta de 42 de ani, s-au impus cu 3-1 la finalul celor 90 de minute, printr-un gol de portar.


MVM Dragutesti s-a calificat pentru a treia oara consecutiv in finala Cupei României, in timp ce Minerul Motru II este in premiera in ultimul act al competitiei surprizelor.


Finala este programata astazi, pe stadionul „Municipal“ din Tirgu Jiu, de la ora 18.00. AJF Gorj impreuna cu firma Creativ va oferi cupe, diplome si premii in bani pentru cele doua finaliste. Invingatoarea va primi din partea firmei Creativ trei milioane de lei, iar invinsa se va alege cu 1,5 milioane de lei. De asemenea, AJF Gorj va premia cu cupe si diplome primele trei clasate in campionatele Diviziei D, seniori si juniori, precum si la Onoare. Meciul este condus de o brigada de arbitri divizionari C, cu Ilarie Pasarin la centru, ajutat la linii de Mihaela Popescu si Lorin Udrea.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS