15.9 C
Craiova
vineri, 19 aprilie, 2024

Un joc fara miza

Minerul Motru – Dinamo II


• Stadion „Motru“, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Minerul: Andreescu – Patru, Balan, C. Ion, Purcel – Trifu, Patrascu, Soo, B. Popescu, A. Popescu – Oprea. Antrenor: P. Buburuz.


Dinamo II: Posteuca – Goian, Scarlatache, Nitu – Craciun, Mihalache, Ropotan, Cita, Niculescu – T. Moldovan, Ganea. Antrenor: C. Talnar.


• Vor arbitra: E. Constantinescu – G. Stroe, P. Iugulescu.


Jocul de la Motru conteaza doar pentru ierarhia finala a sezonului, ambele grupari fiind scapate de orice griji. Minerul Motru a rezolvat problema retrogradarii de citeva etape, iar o victorie cu Dinamo II nu le asigura clasarea in obiectiv, locurile 5-8. Oaspetii vor alinia, probabil, o echipa cu multi tineri, avind in vedere ca echipa „ciinilor rosii“ din primul esalon disputa un meci crucial pentru adjudecarea titlului de campioana. Antrenorul Pavel Buburuz este multumit cu ce a realizat in acest retur la Motru, dar si cu ajutorul dat „pandurilor“. „Important este ca nu am retrogradat. Eu cred ca echipa Pandurii nu poate sa rateze promovarea in ultima etapa“, sustine tehnicianul „minerilor“.


Minerul Motru nu poate folosi trei dintre jucatorii importanti, Amzucu si Volocaru fiind accidentati, iar Glisca suspendat. Singurul virf de atac disponibil din lotul gazdelor este Oprea, Buburuz fiind nevoit sa se bazeze pe tinerii Nicoloff sau Trifu, folositi in jocul precedent de la Urziceni.


Partida de la Motru se va desfasura, probabil, intr-un anonimat total, motrenii preferind jocul de la Severin, dintre Building si Pandurii.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS