16.7 C
Craiova
joi, 28 martie, 2024
Știri de ultima orăSportCu gindul la Divizia A

Cu gindul la Divizia A

Building – Pandurii


• Stadion Municipal, astazi, ora 11.00.


• Formatii probabile:


Building: Nedelcea – Babas, Gadaleanu, Cita – Schintee, Faget, Nitu, Poenaru, Dracea – Ciochina, Latea. Antrenor: D. Donoata.


Pandurii: Balaet – Bogoi, Craciunescu, Trofin – Popete, Vancea, Buia, Stefan, Bertea – Vintilescu, M. Ilie. Antrenor: E. Sandoi.


• Vor arbitra: C. Balaj – Fl. Stanescu, T. Marchis.


Fara echipa in Divizia A dupa retrogradarea Universitatii Craiova, oltenii trebuie sa decida daca vor fi reprezentati pe prima scena a fotbalului românesc sau ramin in anonimatul diviziilor inferioare. Raspunsul este asigurat de dezondamintul partidei dintre Building si Pandurii, un meci important pentru ambele grupari.


Gazdele spera la salvarea de la retrogradare sub amenintarea Mihaelei Giuca, patroana care a spus ca desfiinteaza echipa daca ajunge in Divizia C, iar oaspetii aspira la Divizia A, sub amenintarea presedintelui Condescu, care a precizat ca isi va retrage sprijinul de la echipa in cazul ratarii obiectivului, promovarea. Victoria este singura varianta agreata de ambele grupari, cu specificatia ca Building are nevoie si de rezultate indirecte favorabile pentru a-si atinge scopul.


Elevii lui Sandoi au argumente pentru a aspira la Divizia A, fiind, in opinia tehnicianului, mai mult decit conectati la importanta partidei. Rezultatul nefavorabil din tur, 1-1, nu-i sperie pe gorjeni, care merita sa promoveze in acest sezon. „Nu avem nici un complex in fata nici uneia dintre formatiile din serie. Am fost cea mai constanta echipa din serie, in conditiile in care am avut parte de multe accidentari“, a spus Sandoi, care are la dispozite intregul lot, neexistind probleme cu suspendarile sau cu accidentarile, cu exceptia celor mai vechi, Arcanu, Lecoviste, Nica, Radoi si Ursu.


Foarte multi gorjeni si-au anuntat prezenta pe „Municipalul“ din Severin, pentru a sarbatori eventuala promovare a „pandurilor“, presedintele Marin Condescu punind la dispozitia suporterilor circa 30 de autocare care vor pleca din bazinele miniere Rovinari, Motru si Matasari. Foarte multi suporteri vor ajunge la meci pe cont propriu sau prin agentiile de turism care organizeaza excursii cu ocazia acestui eveniment.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS