13.4 C
Craiova
joi, 25 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportPenultimul obstacol spre Divizia A

Penultimul obstacol spre Divizia A

Ultima reprezentatie pe teren propriu a elevilor lui Sandoi din actualul sezon nu trebuie sa aiba decit o singura finalitate, victoria. Dupa doua campionate in care si-a propus promovarea in Divizia A, echipa Pandurii Tirgu Jiu evolueaza pentru prima data in fata propriilor suporteri din postura de lidera a clasamentului. In prezent, indeplinirea obiectivului depinde numai de cele doua jocuri cu Rapid II, acasa, si cu Building, la Severin.


Atit presedintele Marin Condescu, cit si capitanul Sorin Vintilescu sint increzatori ca nu le mai poate scapa promovarea, cu toate ca la Severin se anunta un joc destul de greu. „Sint convins ca, mobilizindu-ne acum, si cu sustinerea pe care o vom avea din partea suporterilor atit la Tirgu Jiu, cit si la Severin, putem sa mergem in Divizia A. Sint multe lucruri carora trebuie sa le acordam atentie pentru a face o figura cit mai buna acolo“, a afirmat seful clubului din Tirgu Jiu.


Nici partida cu satelitii Giulestiului nu trebuie tratata cu superficialitate, deoarece echipa lui Mihai Stoica nu are nimic de pierdut la Tirgu Jiu, iar tinerii sai jucatori vor lupta pentru a demonstra ca merita sa faca pasul la gruparea condusa de Razvan Lucescu.


Emil Sandoi este nevoit sa faca din nou schimbari in primul „unsprezece“, fiind nevoit sa improvizeze in defensiva, unde l-a pierdut pe Radoi, accidentat, precum si pe partea dreapta, unde trebuie sa gaseasca solutii pentru inlocuirea lui Popete. Nemultumit de evolutia atacantilor sai, lipsiti de inspiratie in faza de finalizare, tehnicianul gorjenilor ar putea merge pe mina lui Buca, mult mai mobil decit Vintilescu, alte doua solutii ofensive fiind Cimpanu si Lapadat.


Conducerea clubului asteapta o afluenta mare de spectatori in tribunele „Municipalului“, acum, cind echipa este pe primul loc si are nevoie de sustinerea publicului, un bilet de intrare costind 50.000 lei la tribuna oficiala si 30.000 lei in restul stadionului.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS