Acasă Sport MVM Dragutesti este la un pas de finala

MVM Dragutesti este la un pas de finala

Semifinalele Cupei României, faza judeteana Gorj, si-a consumat partidele tur, gazdele luind o optiune serioasa pentru calificarea in finala.


La Dragutesti, MVM s-a impus clar, cu 6-1, in dauna formatiei Paringul Sadu, intr-un meci care se anunta foarte echilibrat. Nervii oaspetilor au cedat pe final, cind arbitrul Cutitoiu a fost injurat si scuipat de Dogaru, care a vazut cartonasul rosu. Un alt component al Paringului Sadu, Udrescu, l-a injurat si lovit pe arbitru, dar Cutitoiu nu i-a acordat cartonasul rosu, legitimatia fiindu-i oprita de catre observatorul intilnirii. Lucrurile au degenerat si portarul Ardeleanu l-a lovit pina si pe unul dintre politistii prezenti la teren pentru asigurarea ordinii, alegindu-se cu o amenda de zece milioane de lei.


In cealalta partida, campiona judeteana Gilortul Tirgu Carbunesti a cistigat destul de greu, 1-0, pe teren propriu, cu amatorii de la Minerul Motru II. Fostii fotbalisti ai divizionarei B Minerul Motru au sanse sa se califice in finala, avind capacitatea sa intoarca rezultatul pe teren propriu.

Exit mobile version