14.5 C
Craiova
vineri, 29 martie, 2024
Știri de ultima orăSportMVM Dragutesti este la un pas de finala

MVM Dragutesti este la un pas de finala

Semifinalele Cupei României, faza judeteana Gorj, si-a consumat partidele tur, gazdele luind o optiune serioasa pentru calificarea in finala.


La Dragutesti, MVM s-a impus clar, cu 6-1, in dauna formatiei Paringul Sadu, intr-un meci care se anunta foarte echilibrat. Nervii oaspetilor au cedat pe final, cind arbitrul Cutitoiu a fost injurat si scuipat de Dogaru, care a vazut cartonasul rosu. Un alt component al Paringului Sadu, Udrescu, l-a injurat si lovit pe arbitru, dar Cutitoiu nu i-a acordat cartonasul rosu, legitimatia fiindu-i oprita de catre observatorul intilnirii. Lucrurile au degenerat si portarul Ardeleanu l-a lovit pina si pe unul dintre politistii prezenti la teren pentru asigurarea ordinii, alegindu-se cu o amenda de zece milioane de lei.


In cealalta partida, campiona judeteana Gilortul Tirgu Carbunesti a cistigat destul de greu, 1-0, pe teren propriu, cu amatorii de la Minerul Motru II. Fostii fotbalisti ai divizionarei B Minerul Motru au sanse sa se califice in finala, avind capacitatea sa intoarca rezultatul pe teren propriu.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS