10.1 C
Craiova
miercuri, 24 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportFara infringere la Mioveni!

Fara infringere la Mioveni!

Surprinzator, protagonistele acestei editii de campionat au fost doua echipe nou-promovate in vara anului trecut, FC Sibiu si CS Otopeni, dind peste cap, pina in urma cu citeva etape, aproape toate „calculele hirtiei“, Petrolul si Pandurii fiind considerate favorite (inainte de inceperea campionatului). Acum, cu doar doua etape inainte de finis, oltenii lui Emil Sandoi (alungat si el din Banie!) sint aproape de un vis istoric: promovarea „pandurilor“ in Divizia A. Asta si datorita rezultatelor indirecte, cel mai mare „ajutor“ fiind oferit de victoriile caracalenilor asupra contracandidatelor FC Sibiu si CS Otopeni.


Astazi, la Pitesti, FC Caracal are acelasi obiectiv cu care ne-a obisnuit in acest retur: fara infringere. Jean Nitulescu, presedintele executiv al FC Caracal, a spus: „Mergem la victorie, adica vrem sa ne continuam seria jocurilor si a rezultatelor bune. Speram sa avem parte de un arbitraj corect, asa cum ne-am obisnuit in ultima vreme. Si cred ca obiectivul declarat de mine in iarna – ca FC Caracal va contabiliza in retur intre 26-30 de puncte – se va realiza. Pacat ca in tur s-au obtinut doar 13 puncte… Alta ar fi fost situatia acum, daca in tur nu s-ar fi intimplat anumite evenimente pe care nu vreau sa le comentez“.


Oltenii se afla de joi in cantonament, iar pentru meciul de astazi antrenorul Nae Ungureanu nu-i poate folosi pe Pasare (suspendat) si Paduret (accidentat). Lotul oaspetilor se afla de aseara in Pitesti.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS