Acasă Sport Universitatea Craiova contra „Gica Popescu“

Universitatea Craiova contra „Gica Popescu“

Majoritatea jucatorilor care au fost chemati sa incheie campionatul Diviziei A pentru Universitatea Craiova vor juca astazi la a doua echipa a clubului, in seria a cincea a celui de-al treilea esalon, unde au activat pe parcursul sezonului. Cu exceptia lui Banica, Feleaga si Ungureanu, jucatorii retinuti in lot la jocul de saptamina trecuta, din „Stefan cel Mare“, vor infrunta Scoala de Fotbal „Gica Popescu“. Partida conteaza pentru etapa a 25-a a seriei C5 si se va disputa de la ora 18.00, pe stadionul din Valea Rosie.


O data cu rezilierea contractelor tuturor jucatorilor din lot, gruparea craioveana a trimis o noua lista la FRF cu 12 jucatori care au dreptul sa joace si pentru echipa-satelit, printre acestia nefigurind portarul titular, Nicusor Banica, capitanul echipei, George Feleaga si cel mai in virsta jucator al primei echipe, Cristian Ungureanu. In rest, ceilalti adversari ai „ciinilor“ de saptamina trecuta vor trece „in bloc“ la Divizia C. Absenta lui Banica si accidentarea lui Vulpescu vor prilejui debutul precoce la Divizia C al lui Silviu Lung junior. Rezerva fiului fostului portar al României va fi Neagoe, un goal-keeper de 17 ani, titular saptamina trecuta in meciul pe care Universitatea II l-a pierdut la Corabia, scor 0-2.


Din lotul care va aborda jocul cu Scoala de Fotbal „Gica Popescu“ vor face parte: Silviu Lung-jr., Neagoe, Cojocaru, Badaluta, G. Florea, Curteanu, Virlan, Gingioveanu, Dananae, Lazarovici, Suciu, Cl. Tudor, Iancu, Ţiclea, Stavaru, A. Roman, Stoianof, Bucur, N. Oprea si Patrascu. Pe banca „satelitului“ vor sta Ionel Luta si Eugen Neagoe. Meciul din Valea Rosie va fi arbitrat de o brigada bucuresteana condusa de Cristian Florescu.


Celelalte partide ale penultiumei etape: Armata Craiova – Senaco Novaci, FC Olt Scornicesti – Chimia Craiova, CSM Rimnicu Vilcea – Stiinta CFR Craiova. Progresul Corabia, Oltchim Rimnicu Vilcea si Petrolul Ţicleni stau.

Exit mobile version