29.6 C
Craiova
marți, 16 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportTricolorii au plecat ieri in Olanda

Tricolorii au plecat ieri in Olanda

Echipa nationala a României a invins miercuri, cu scorul de 7-0 (3-0), divizionara B Dinamo II Bucuresti, intr-un joc-scoala disputat la baza de la Saftica. In acest meci a evoluat si atacantul Sportului Studentesc, Gigel Bucur, care l-a inlocuit in lotul tricolorilor pe mijlocasul stelist Florentin Dumitru, accidentat la unul dintre antrenamente. Cele sapte goluri ale reprezentativei României au fost marcate, in partida de miercuri, de Claudiu Niculescu (2), Florentin Petre, Gigel Bucur (2) si Marius Niculae (2).


Piturca a inceput meciul cu urmatorul „unsprezece“: Lobont – Contra, Tamas, Chivu, P. Stoica – Fl. Petre, Pancu, D. Munteanu, Mitea – Mutu, Cl. Niculescu. Au mai jucat: M. Tudor (portar), Stoican, Radoi, Ghionea, Rat, Grigorie, Plesan, Ov. Petre, G. Coman, G. Bucur, M. Niculae.


Componentii echipei nationale a României au decolat spre Olanda ieri, la ora 16.00, de pe aeroportul „Henri Coanda“. Membrii delegatiei României nu au acordat interviuri la aeroport, conferinta de presa si zona mixta urmind sa fie organizata astazi, dupa antrenamentul oficial, programat la ora 11.00 (ora locala), pe stadionul „De Kuip“.


Accidentarea lui Makaay nu este grava


Presa olandeza de ieri a informat ca accidentarea atacantului Roy Makaay, care a suferit marti o intindere in meciul amical dintre Bayern München si nationala Germaniei, scor 4-2, nu este grava si ca va fi refacut pina la ora meciului cu echipa României, din grupa I de calificare la CM 2006. „Accidentarea lui Makaay nu este serioasa, desi va trebui sa ia doua zile de pauza“, a notat agentia de presa Voetbal, care a precizat ca si atacantul Arjen Robben va fi apt de joc pentru partida de sâmbata.


Conform ziaristilor olandezi, fundasul Khalid Boulahrouz, care a acuzat o leziune la genunchi, este complet refacut, in timp ce jucatorii Giovanni van Bronckhorst (accidentat la genunchi), Wilfred Bouma (spate), Andre Ooijer (coapsa) si Mark van Bommel (gamba) sint inca in proces de recuperare. Ultimii trei au facut doar tururi de teren la antrenamentul de miercuri.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS