Acasă Sport „Sageata“ vrea sa ramina la Sporting

„Sageata“ vrea sa ramina la Sporting

• Fotbalistul român este dispus sa accepte chiar si o reducere substantiala a salariului • In cazul in care nu se va intelege cu clubul din Lisabona, Marius Niculae s-ar putea transfera la echipa antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes


Atacantul român Marius Niculae a spus ca doreste sa dea prioritate echipei Sporting Lisabona pentru sezonul viitor, desi sustine ca are mai multe propuneri din partea altor cluburi europene.


„Am mai multe propuneri de la cluburi europene, dar mi-ar placea sa dau prioritate echipei Sporting. Simt ca mai am multe de oferit si vreau sa dovedesc ca nu s-au inselat atunci cind au contat pe mine“, a spus Niculae.


Conform presei lusitane, Marius Niculae a fost de acord cu reducerea salariului cu 30 la suta. „Oficialii de la Sporting ar dori ca salariul jucatorului sa fie si mai mic. In aceste conditii, Niculae ar cistiga mai putin decit in cazul in care ar accepta unele propuneri pe care le are si pe care, din respect pentru Sporting, refuza sa le dezvaluie“, a notat cotidianul Record.


Ziaristii portughezi au informat ca o decizie in cazul lui Niculae va fi luata dupa vacanta, iar daca nu va fi chemat de conducerea gruparii Sporting pina la sfârsitul lunii iulie, atunci atacantul român va analiza alte propuneri. Daca Sporting nu-i va prelungi contractul, Niculae va pleca la o echipa din centrul Europei, de unde are mai multe propuneri.


„Sageata“ a primit o propunere de transfer si de la echipa antrenata de Ladislau Bölöni, Rennes. In perioada cind a fost antrenor la Sporting Lisabona, Bölöni a lucrat cu Niculae, trecindu-si in palmares campionatul, Cupa si Supercupa Portugaliei.

Exit mobile version