14 C
Craiova
joi, 18 aprilie, 2024
Știri de ultima orăSportReal Madrid vrea sa scape de Figo

Real Madrid vrea sa scape de Figo

Mijlocasul lusitan Luis Figo a spus ca doreste sa-si duca pina la capat contractul cu Real Madrid, care expira in 2006. „Vreau sa-mi onorez contractul. Insa, daca aceasta nu este si dorinta sefilor clubului, atunci va trebui sa ajungem la un acord in privinta rezilierii contractului“, a spus Figo.


Presa spaniola a anuntat miercuri ca Luis Figo a primit acceptul presedintelui clubului Real Madrid, Florentino Perez, de a negocia cu alta grupare in vederea transferului sau. „Nu am cunostinta de aceasta informatie, dar, daca a fost publicata, atunci probabil va fi data din nou in zilele urmatoare“, a mentionat Figo.


Se pare ca Perez l-a sunat saptamina trecuta pe Figo si au incheiat un „pact“ prin care internationalul portughez isi poate cauta o noua echipa, dar cu conditia sa anunte clubul inainte de a incheia un acord definitiv, pentru a lasa celor de la Real Madrid posibilitatea sa negocieze transferul unui eventual jucator de la formatia respectiva.


„Eu nu joc, astfel ca inteleg ca nu este foarte agreabil pentru club sa ma plateasca. Dar exista si alti jucatori in situatia mea“, a adaugat mijlocasul lusitan


Luis Figo, care are 32 de ani si este sub contract cu Real Madrid pina in 2006, nu a mai fost titular din etapa a 31-a a campionatului Spaniei. El a fost convocat la nationala Portugaliei pentru meciurile cu Slovacia si Estonia, contind pentru preliminariile Cupei Mondiale din 2004.

ȘTIRI VIDEO GdS

ȘTIRI GdS